El Girona B deixa escapar un punt més en el temps afegit

1a catalana. Els de Nacho Castro cauen al camp de l'Horta amb un gol en el 92'

HORTA3
GIRONA B2

HORTA: Buetas, Mur, Reyes, Esteve, Genís, Manel, Juan (Poncela, 76'), Kique (Merino, 57'), Cañadilla (Barry, 92'), Muela i Xavi Torrent (Joel, 57'). GIRONA B: Quinti, Genís (Miki, 46'), Morales, Pujol (Yaya, 46'), Galass, Carbó, Litus, Bonaventura, Soufiane, Gelmà (Saam, 57' (Sanding, 88')) i Coro. GOLS: 1-0 (1') Muela. 1-1 (20') Coro. 2-1 (32') Xavi Torrent. 2-2 (51') Bonaventura. 3-2 (92') Cañadilla. ÀRBITRE: López Jiménez. T.G.: Als locals Cañadilla i Poncela, i als visitants Carbó, Bonaventura i Galass. COMENTARI: Si la setmana passada el Girona B va haver de veure com el Sants li empatava el partit en l'últim minut, ahir va ser l'Horta qui li va robar un punt en el descompte amb un gol de Cañadilla que va situar el 3-2 definitiu i suposava una derrota que torna a deixar en descens els de Nacho Castro. La derrota va ser especialment dolorosa perquè l'Horta es va avançar dues vegades en la primera part, però els gironins havien aconseguit igualar el resultat.