Girona

“Hem sabut patir”

Asier Garitano Entrenador del Leganés

Asier Garitano ja s'esperava un partit complicat a Montilivi. “El Girona està sent, per nosaltres, el millor equip de la segona volta. Hem començat amb una línia de cinc al darrere per evitar centrades laterals i que Lekic i Cristian Herrera generessin perill”, va explicar l'entrenador del Leganés. “Des del principi, hem tingut dificultats, com el canvi d'Omar, que s'ha lesionat. I és possible que hagin estat millor, i les ocasions més clares han estat seves.” Garitano es va mostrar satisfet pel punt: “Hem sabut patir. Tot costa una barbaritat, i estem contents d'haver empatat després que ells haguessin marcat l'1-0. Això no és gens fàcil; no ho havíem aconseguit mai contra el Girona.”

El tècnic visitant va donar molt de valor a no encadenar una segona derrota després de perdre el primer partit a casa l'últim any. “Tallar això contra un rival que està sent el millor, juntament amb nosaltres, s'ha de donar per bo.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)