Territorial

La Jonquera diu adéu al lideratge

1a catalana. Els de Vizuete perden a casa contra el Martinenc amb un gol a les acaballes del partit (86') i cauen fins a la quarta posició

La Jonquera no va poder resistir la maledicció del lideratge que hi ha aquesta temporada a primera catalana i va caure derrotat contra el Martinenc per culpa d'un gol de Lora en el minut 86'. Els d'Àxel Vizuete van fer mèrits per sumar com a mínim un empat, però la falta d'encert de cara a porteria els va condemnar i els va fer perdre el lideratge i caure fins a la quarta posició. Els d'Àxel Vizuete van gaudir d'ocasions en la primera meitat per avançar-se en el marcador, però els pals van evitar en dues ocasions el gol dels de l'Alt Empordà. El Martinenc, molt ben plantat sobre el camp i dificultant el joc de la Jonquera, també va ser capaç de generar perill, però Toni Montero va salvar els seus. En la segona meitat els fronterers van tenir molts més problemes per arribar a l'àrea rival, i el Martinenc va saber esperar el seu moment fins que en el 86' Lora va posar la punta de la bota per enviar al fons de la xarxa una centrada d'Edgar.

LA JONQUERA0
MARTINENC1

LA JONQUERA: Toni Montero, Massó, Joel (Henry, 66'), Alforcea, Bonmatí, Bena, Tidiane, Ivan Ruiz, Gasca, Bassols i Gerard Muñoz. MARTINENC: Gabri, Galdeano, Diego, Fran, Xavi Pérez, Fernando, Peque (Poche, 90'), Aleix, Lora (Biyong, 87'), Marc (Morillo, 82') i Edgar. GOLS: 0-1 (86') Lora. ÀRBITRE: Padrós Baciero. T.G.: als locals Alforcea, Vergara, Edile i Ivan Ruiz; i als visitants Fran, Xavi Pérez, Peque i Marc Esteban.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)