Territorial

Un empat que no serveix a ningú

1a catalana. L'Escala i el Lloret es reparteixen els punts i continuen a la zona baixa de la classificació

L'Escala, que ahir s'estrenava amb Pere Ballart com a tècnic, i el Lloret necessiten sumar de tres en tres per sortir de la zona baixa, però ahir no van poder passar de l'empat en un partit molt estrany. El conjunt dirigit per Edu Urdiales va començar molt superior i amb vint minuts va deixar el partit molt encaminat amb els gols de Pol Ros i Arnau. A partir del 0-2, però, els selvatans van abaixar el ritme i l'Escala ho va aprofitar per igualar el resultat al final de la primera meitat amb gols de Lluís Ferrer i Pau Ribas. En la segona meitat tots dos equips van tenir ocasions per desfer la igualada però, en comptes de gols, els dos equips es van carregar d'expulsions a causa de l'augment de la tensió.

L'ESCALA2
LLORET2

L'ESCALA: Carles, Pau Ribas, Lluís Ferrer, Salam, Ramírez, Mir, Teixidor, Negre (Molinas, 74'), Lionel, Pàmies, Pepu Soler (Jam, 79'). LLORET: Prado, Pol Ros, Lobo, Poderoso, Pol Gómez, Bader, Aparicio, Riky (Huerta, 86'), Puntí, Arnau (Moisés, 52') i Moha (Majó, 73'). GOLS: 0-1 (12') Ros. 0-2 (20') Arnau. 1-2 (41') Lluís Ferrer. 2-2 (45') Pau Ribas. ÀRBITRE: Josep Salinas T.G.: Als locals Mir, Lluís Ferrer i Jam, i als visitants Jaume, Poderoso i Riky. T.V.: Al local Lionel (57'), amb doble groga, i als visitants Pol Gómez (50') i Lobo (70'), per doble groga, i al tècnic Edu Urdiales.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)