Territorial

El Real Madrid defensa el títol a Peralada

Futbol de base. L'equip madrileny va guanyar la final del 2015 contra el Barça, que aquest cap de setmana buscarà la revenja

El MIC és el gran torneig de futbol de base que es disputa per Setmana Santa a les comarques gironines, però no l'únic. Un any més també tindrà lloc el Vila de Peralada, de categoria alevina, que es disputarà entre divendres i diumenge. El Real Madrid serà el defensor del títol, després d'imposar-se al Barça (3-0) en la final del 2015. La competició començarà amb una fase regular de vuit equips dividits en dos grups. En l'A hi haurà el Barça, el Vila-real, el Sant Gabriel i l'Escala, i en el B, el Real Madrid, l'Athletic Club, l'Inter de Mèxic i el Peralada. Tots els equips de cada grup s'enfrontaran entre ells (tres partits cada un) entre divendres i dissabte al matí.

Els primer classificat de cada grup s'enfrontarà al segon de l'altre en les semifinals que tindran lloc dissabte a la tarda (18.10 h i 19.15 h). Els dos vencedors s'enfrontaran l'endemà, diumenge, al matí (12.15 h), en la final pel títol. L'última jornada també servirà per decidir la resta de les posicions del torneig, amb els enfrontaments pel tercer lloc, el cinquè i el setè.

L'organització del torneig ha posat a la venda un abonament per poder assistir com a espectador a les tres jornades de competició, a un preu de 15 euros, però també es pot comprar una entrada diària de 6 euros per accedir al municipal.

Grup A
FC Barcelona, Vila-real, CE Sant Gabriel, FC L'Escala
Grup B
Real Madrid, Athletic Club, Inter de Mèxic i CF Peralada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)