Territorial

Un rival poc propici per a l'objectiu

Divisió d'honor juvenil. El Girona vol sorprendre contra el Saragossa, a casa

L'equip juvenil del Girona rep la visita del Saragossa a l'estadi municipal de Vilablareix (a les 16.30 h). El conjunt dirigit per Robert Vila se les haurà amb un dels millors equips del grup tercer de la divisió d'honor juvenil, un bloc aragonès que és en la cinquena posició de la classificació amb 42 punts, per tant, un rival poc propici per oblidar l'última derrota contra el Manacor (1-0) i per augmentar el coixí sobre el descens, ara a quatre punts. El Saragossa ha aconseguit deu de les dotze victòries fins ara jugant com a local. La baixada de rendiment fora de casa dels aragonesos és el principal argument que pot aprofitar el Girona, que precisament com a local ha estat capaç d'oferir bons partits contra equips com la DAMM i el Cornellà.

Després del duel contra el Saragossa, en la lliga, al Girona només li quedaran tres partits per acabar. El Mallorca i La Salle, a fora, i el Lleida, a casa, seran les tres finals a afrontar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)