Girona

Pep Guardiola farà una ‘masterclass' al campus del Girona

Convidat. El tècnic del Bayern serà l'estrella del campus que dirigeixen Jordi Guerrero i Carles Planchart

L'actual entrenador del Bayern de Munic i futur tècnic del Manchester City, Pep Guardiola, serà un dels convidats d'honor del campus d'estiu del Girona FC que es farà entre el 27 de juny i el 29 de juliol a Torres de Palau. Està previst que l'exjugador i exentrenador del FC Barcelona dirigeixi una masterclass als nois i noies (de 5 a 15 anys) que estiguin inscrits, tot i que encara es desconeix el dia que Guardiola visitarà el campus, que està dirigit pel segon entrenador del Girona, Jordi Guerrero, i per un dels seus tècnics assistents al Bayern de Munic, Carles Planchart. De fet, Pep Guardiola ja va assistir a finals de juny de l'any passat, per a sorpresa de tota la mainada que s'hi havia inscrit, al campus que Guerrero i Planchart dirigien a Arbúcies sota el nom de Girona Sport Camp.

La presència de Pep Guardiola a Girona no només s'emmarca en la relació que té amb Carles Planchart o Domènec Torrent, sinó que també prenen força els llaços cada cop més estrets entre el club de Montilivi i el seu futur equip, el Manchester City, que té cedits quatre jugadors al Girona. A més, un dels principals assessors dels nous propietaris del club gironí és el seu germà, Pere Guardiola.

L'entrenador del Girona, Pablo Machín, serà un altre dels convidats del campus, que també gaudirà de la presència de diversos jugadors de la primera plantilla del Girona i possiblement d'altres tècnics i futbolistes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)