Territorial

El Barça com a colofó

Fases finals. El KAS Eupen, protagonista del MIC, és eliminat pel conjunt blaugrana en els vuitens de final. En cadets i infantils, hi ha cinc catalans entre els vuit equips dels quarts

El KAS Eupen, que va acaparar molta atenció perquè va arribar en autocar al MIC després d'haver presenciat l'atemptat a l'aeroport de Brussel·les, va tancar l'experiència al torneig d'una manera més que digna. El conjunt belga va arribar fins als vuitens de final, en què va caure eliminat pel Barça, un dels grans favorits de la categoria cadet (4-2). Un cop eliminats, els jugadors del KAS Eupen es van endur l'ovació del públic que hi havia a Llagostera, on es van jugar ahir a la tarda la meitat dels partits de vuitens de final de cadets.

La competició de la 16a edició del MIC arriba a la recta final, ja que avui quedaran definits els equips que lluitaran pels títols en juvenils, cadets i infantils. En juvenils, el plat fort de les semifinals serà el duel entre l'Espanyol i el Sevilla. Els andalusos es van desfer del Vila-real, que havia superat el Llagostera en els setzens de final. L'altra semifinal és catalana, entre el Vic i la Fundació Privada Hermes.

Tant en cadets com en infantils, hi ha cinc equips catalans als quarts de final. En cadets, hi ha un Espanyol-Gimnàstic Manresa i un Badalona-Nàstic, a més del Barça-Alboraya. I en infantils, un Barça-Sants, un Manlleu-Manchester City, un Espanyol-Hapoel i un Girona-Inter. En alevins de futbol 11, hi podria haver avui un Barça-Madrid.

Primeres finals, avui a Palamós

Les finals de juvenils, cadets i infantils, que tancaran demà a Montilivi la setzena edició, quedaran definides avui, però per aquesta tarda ja hi ha programades les primeres finals, concentrades a l'estadi municipal Palamós-Costa Brava. Començarà la tanda la categoria femenina (15.30 h), en què al matí hi haurà semifinals. Després de la final femenina, es farà la desfilada i l'entrega de medalles als participants del MIC Integra, que hauran disputat els partits al matí a Vidreres però que també reservaran la final per a Palamós (17.15 h). La categoria d'aleví de futbol 7, que concentra al matí quarts de final i semifinals, es resol a la tarda (18 h). I la jornada a Palamós es tanca amb la final d'aleví de futbol 11 (19.30 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)