Territorial

L'Espanyol busca el ple

Les finals. El club blanc-i-blau serà aquest matí en la lluita pels tres títols a Montilivi. El Barça infantil, el Màlaga juvenil i el Nàstic cadet, que va eliminar els blaugrana, també aspiren al tron

L'estadi de Montilivi serà aquest matí l'escenari de les tres finals que tancaran la setzena edició del MIC. En totes tres hi haurà un equip de l'Espanyol, que ja va aixecar ahir el títol de la categoria aleví de futbol 7 –també el del MIC Integra– i que té a l'abast fer el ple amb tots els equips que ha dut al torneig. El Nàstic cadet (10h), el Barça infantil (11.15 h) i el Màlaga juvenil (12.30 h) també busquen el títol.

A diferència d'eliminatòries anteriors, amb diverses golejades, les semifinals van ser molt renyides. De fet, quatre de les sis lluites per un lloc a les finals d'aquest matí es van resoldre des de la tanda de penals. En juvenils, el Màlaga, campió de les edicions del 2014 i el 2015, buscarà el tercer títol consecutiu després de superar l'Aspire Football Dreams des dels onze metres. L'Espanyol va superar la Fundació Privada Hermes, de Montgat, una de les revelacions (0-2). En cadets, la sorpresa la va protagonitzar el Nàstic, que va eliminar en la tanda de penals de les semifinals –ja ho havia fet contra el Badalona en els quarts– el Barça, un dels grans favorits. En l'altra semifinal, l'Espanyol va eliminar l'Aspire en la tanda de penals després de fer l'1-1 en la recta final. L'acadèmia, per tant, no podrà defensar el títol que havia aconseguit en les dues edicions anteriors.

En infantils hi haurà derbi després que l'Espanyol superés per la mínima el Manchester City, i el Barça va tenir més encert que l'Inter en la tanda de penals. Montilivi espera avui un ambient de luxe. Les entrades són de franc, però s'han de recollir invitacions a les taquilles, a partir de les 9 del matí.

MOLTA IGUALTAT

JUVENILS
Quarts de final
ASPIRE F. DREAMS - Blue Rays
3-0 MÀLAGA - Caribbean
2-0 Vic Riuprimer - FP HERMES
1-1 (5-6) Sevilla - ESPANYOL
0-1
Semifinals
Aspire - MÀLAGA
0-0 (2-4) FP Hermes - ESPANYOL
0-2
Final
Màlaga - Espanyol
12.30 h
CADETS
Quarts de final
ESPANYOL - Gimn. Manresa
0-0 (4-3) ASPIRE - Vila-real
2-0 BARÇA - Alboraya
3-0 Badalona - NÀSTIC
0-0 (4-5)
Semifinals
ESPANYOL - Aspire
1-1 (4-2) Barça - NÀSTIC
0-0 (4-5)
Final
Espanyol - Nàstic
10.00 h
INFANTILS
Quarts de final
MANCHESTER CITY - Manlleu
5-0 ESPANYOL - Hapoel Ber Sheva
5-0 INTER - Girona
3-1 BARÇA - Sants
9-0
Semifinals
Manchester City - ESPANYOL
0-1 Inter - BARÇA
2-2 (4-5)
Final
Espanyol - Barça
11.15 h
Quatre de les sis semifinals entre juvenils, cadets i infantils es van decidir en els penals
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)