Territorial

Final repetida

Torneig Vila de Peralada. El Barça i el Madrid tornen a enfrontar-se pel títol després de la victòria dels madrilenys el 2015

El Barça i el Real Madrid reeditaran avui (12.15 h) la final de l'últim torneig Vila de Peralada, que va acabar amb victòria per als madrilenys (3-0). Els dos equips van resoldre ahir amb suficiència els seus partits de semifinals. Els blaugrana es van imposar a l'Inter de México per 7-0, i encara no han encaixat cap gol en tota la competició. El Madrid tampoc no va tenir cap problema per derrotar el Sant Gabriel (6-0), l'equip que divendres va ser capaç d'empatar contra el Barça (0-0) en la fase regular. Els dos derrotats en les semifinals jugaran avui el partit per la tercera posició (11.10 h). També van quedar definits la resta d'enfrontaments que es disputaran avui: El Vila-real i l'Athletic de Bilbao jugaran el partit pel cinquè lloc (10.05 h) després d'haver guanyat, respectivament, el Peralada (2-0) i l'Escala (3-1), que s'enfrontaran en el partit per la setena posició (9 h).

L'alegria de l'amfitrió

Tot i que no va poder lluitar pel títol, el Peralada va endur-se una bona alegria després d'empatar el partit de la fase de grups que va jugar contra tot un Real Madrid (1-1). El conjunt amfitrió, entrenat per Arnau Liesa, tenia la col·laboració de l'exentrenador del Girona i del Tenerife Raül Agné, que els va donar un cop de mà. El Peralada va perdre a la tarda contra el Vila-real i avui disputarà el partit per la setena posició.

AHIR
Vila-real-Sant Gabriel
1-1
Real Madrid-Peralada
1-1
Barça-L'Escala
7-0
Ath. Bilbao-Inter México
0-0
Vila-real-Peralada
2-0
Ath. Bilbao-L'Escala
3-1
Barça-Inter México
7-0
Real Madrid-Sant Gabriel
6-0
AVUI
Final
Barça-Madrid
12.15 h
3r i 4t lloc
I. México-Sant Gabriel
11.10 h
5è i 6è lloc
Vila-real-Ath. Bilbao
10.05 h
7è i 8è lloc
Peralada-L'Escala
9.00 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)