Territorial

Els punts de la tranquil·litat

Divisió d'honor juvenil. El Girona aconsegueix una important victòria contra el Saragossa en un partit molt seriós en què va desplegar una gran estratègia defensiva

El Girona va fer un salt endavant per aconseguir segellar la permanència amb una important victòria contra el cinquè classificat, el Saragossa (1-0). Set punts aparten ara els de Robert Vila de la permanència, quan ja només queden tres jornades. Conscient del talent ofensiu dels aragonesos, el tècnic gironí va dissenyar una estratègia consistent en la pressió constant al rival des del primer minut. La tàctica va funcionar, i el Saragossa amb prou feines es va acostar a la porteria de Pol Agustí en la primera part. El Girona, en canvi, va tenir tres ocasions de gol ben clares –de Joel Arimany, Bargalló i Carles–, per bé que l'encert no el va acompanyar. El Girona va sortir en la segona part amb la mateixa línia de joc. Ben aviat, una bona combinació dels locals la va aprofitar Bargalló tot sol davant del porter. El seu xut va tocar el pal, però el mateix jugador va poder recollir el rebot en cursa per definir amb encert i marcar el que seria l'únic gol del partit. El Saragossa va fer avançar la posició dels seus jugadors al camp, però la consigna de Robert Vila va continuar funcionant i l'esforç de pressió sobre els rivals va tornar a ser efectiu. En el tram final de partit, els aragonesos van tenir dues ocasions, però Pol Agustí va estar molt encertat entre els tres pals. El Girona també va tenir dues arribades en el contraatac, de Pol i Carles, que tampoc no van acabar en gol. Els tres punts donen tranquil·litat al Girona, que en el proper partit visitarà el Mallorca, que és segon.
GIRONA (1): Pol, Abde, Mario, Curu (Castelló, 58'), Mas (Verdaguer, 86'), Guillem, Puig, Blay, Joel (Torres, 66'), Àlex i Bargalló (Pimentel, 86'). SARAGOSSA (0): Aarón, Pérez, Roger (Antonio, 63'), Arnau, Toñín, Nick, Andrés, Marcos (Millán, 76'), Juan, Villalba i Ballarín (Soro, 63'). GOLS: 1-0 (48') Bargalló. ÀRBITRE: Albelda Bárcena. T.G.: als locals Pol i Àlex i al visitant Aaron.

Hem defensat mirant endavant. Els hem anat a buscar des del primer minut, pressionant el contrari i mai tirant cap enrere
Hem hagut de fer un sobreesforç, però hem tornat a competir molt bé una altra setmana