Territorial

El Barça venç en els penals una final trepidant

Vila de Peralada. L'equip blaugrana va empatar en l'últim minut contra el Real Madrid i va estar més fi des del punt fatídic

El torneig Vila de Peralada continua comptant les seves edicions per èxits. Ahir, en una nova jornada en què el municipal de Peralada va estar ple de gom a gom, els aficionats van gaudir de futbol de primer nivell el dia que es va decidir la classificació final.

El Barça va ser qui es va proclamar campió del torneig després de superar el Madrid en la tanda de penals. En el temps reglamentari el matx va acabar amb empat a dos després d'una segona meitat de bogeria en què els blancs es van avançar dues vegades al marcador i en què hi va haver tres gols en els últims tres minuts. Amb la victòria en els penals, els blaugrana es van prendre la revenja de la final de l'any passat, en què els madridistes van guanyar per un clar 3-0.

En la resta d'enfrontaments per decidir la classificació final, l'Inter México, que va marcar dos gols en els primers minuts, va obtenir el triomf en la final de consolació contra el Sant Gabriel (2-1). Més contundent va ser el Vila-real, que va acabar cinquè, a l'hora de superar l'Athletic. Els castellonencs van golejar per 4-0 els bascos en un matx que ja guanyaven tres a zero al descans. I en el duel gironí de la jornada, el Peralada i l'Escala es van jugar el setè i el vuitè lloc en la tanda de penals després d'empatar a zero, i va ser el conjunt local qui va acabar aconseguint la victòria.