2a divisió FEF

Vallho condueix l'Olot pel bon camí

Olot. El central de Sils s'ha convertit en una peça clau des de l'arribada de Castillejo i ja ha firmat el seu rècord golejador (tres)

L'Olot ja no pot estar per romanços. La necessitat de sumar de tres en tres és imperativa i cada partit és una final per intentar salvar la categoria. Per tot això ja no és important com es guanyen els partits, sinó simplement guanyar-los. Durant una gran part de la temporada els olotins s'han endut els elogis continuats dels rivals, però el bon joc no s'ha traduït en punts. En canvi, diumenge, en la importantíssima victòria contra l'Olímpic de Xàtiva (3-1) els de Santi Castillejo van estar espessos, però van recórrer a l'orgull i a les jugades d'estratègia per aconseguir els tres punts. Un sistema molt útil a segona B i que el central Marc Vallho va saber interpretar a la perfecció firmant un doblet abans del descans per capgirar el gol inicial dels xativins. “Ara sabem que tots aquests partits que ens queden són com finals i els hem de guanyar sigui com sigui, encara que hagi de ser amb un penal a l'últim minut o de la pitjor manera”, assegura Vallho.

I és que el central de Sils s'ha convertit en una peça clau dels garrotxins en les últimes jornades. Després d'haver patit la falta de confiança de Rodri, que només el va fer jugar deu partits en 26 jornades, en què va sumar un total de 682 minuts, l'arribada de Santi Castillejo ha suposat una benedicció per a Vallho, que no s'ha perdut ni un minut des d'aleshores. “Des que va arribar Castillejo m'ha donat tota la confiança i això m'ajuda a donar el màxim rendiment i ho estic intentant transmetre al camp, on em sento molt a gust”, comenta el central.

Golejador sorpresa

A més, el rendiment de Vallho ha anat molt més enllà de l'esperat. El central de 29 anys només havia marcat tres gols en la seva carrera des que va debutar amb el Girona a segona divisió B la temporada 2004/05 –un amb el Llagostera el curs 2012/13 a segona B i dos amb el Banyoles el curs 2007/08 a tercera–. En els últims quatre partits de l'Olot, ja ha igualat aquesta xifra. A banda dels dos que va fer ahir a l'Olímpic, Vallho ja va fer el gol de l'empat contra l'Atlètic Balears (1-1) fa tot just un mes. “No hi estic gens acostumat, però tot el que sigui ajudar l'equip és positiu, i ara que hem millorat amb l'estratègia he tingut la sort de trobar-me en situacions molt franques per marcar”, va valorar un Vallho satisfet, ja que els seus tres gols han donat quatre punts a l'Olot que permeten mantenir viva l'esperança de la permanència.