2a divisió FEF

Martí Cifuentes es queda sense crèdit a l'Hospitalet

2a divisió B. La confiança en l'entrenador vallesà ha arribat al límit i el club es planteja acomiadar-lo de manera imminent

La banqueta de l'Hospitalet té molts números de tenir un nou inquilí en el partit del cap de setmana que ve contra la Pobla. Tot plegat, després que l'última derrota del conjunt riberenc hagi esgotat el crèdit que tenia Martí Cifuentes, ja molt debilitat arran els mals resultats del 2016. L'ensopegada contra el Cornellà (0-1), juntament amb la pobra imatge que està exhibint l'equip tot i haver-se reforçat amb futbolistes de qualitat contrastada en la categoria, ha fet que l'entitat estigui ja treballant en l'acomiadament de l'entrenador vallesà. L'adéu serà un fet si no hi ha cap contratemps en les pròximes hores.

El principal escull és econòmic, ja que Martí Cifuentes té un vincle contractual de dues temporades amb l'equip –una més una– i rescindir-lo té un cost. De fet, aquesta és una de les principals raons per les quals es va mantenir la confiança en l'entrenador en altres situacions compromeses que ha viscut l'Hospi aquesta temporada. El tècnic, en tot cas, va deixar molt clar després de l'última derrota que no pensa dimitir. Va al·legar una qüestió de principis: “Fer un pas al costat ara seria ser de covard. Jo no entenc així ni la vida ni el futbol.”

Si no hi ha cap contratemps i l'acomiadament de l'entrenador se certifica –avui hi ha programada una sessió d'entrenament en què s'esclariran força les coses–, s'haurà de resoldre qui ocupa la banqueta del conjunt de la franja vermella. Una de les possibles solucions, tenint en compte la infraestructura del club i el fet que tan sols queden vuit jornades, és fer que l'actual secretari tècnic, Miguel Corominas, agafi les regnes del primer equip fins a final de temporada. No seria el primer cop que ho fa: ja va entrenar l'Hospi el curs 99/00, en què l'equip va acabar desè a segona B.

14 punts de 48 possibles, la raó de tot plegat

La principal raó que ha propiciat que el club s'hagi plantejat acomiadar Cifuentes ha estat la perillosa deriva que estava agafant l'Hospitalet, que tan sols ha sumat 14 punts dels últims 48 en joc (3 dels quals, automàtics per la desaparició de l'Huracán). Aquesta mala dinàmica, amb tot, ha deixat l'equip riberenc ocupant la catorzena posició, a només dos punts de la zona de descens, i amb un calendari en què s'enfrontarà amb quatre rivals directes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)