2a divisió FEF

Corominas i Olmo relleven Martí Cifuentes

2a divisió B. L'Hospitalet va confirmar ahir l'acomiadament de l'entrenador vallesà i que el secretari tècnic agafarà les regnes de l'equip

El tàndem format per Miguel Corominas, secretari tècnic de l'Hospitalet, i el sabadellenc Antonio Olmo s'encarregarà de dirigir el primer equip fins a final de temporada, després que l'entitat riberenca fes oficial ahir al matí l'acomiadament de Martí Cifuentes. El vallesà, doncs, ha estat sentenciat per uns mals resultats que deixen l'Hospi en una situació delicadíssima, després d'haver guanyat, únicament, tres dels últims divuit partits disputats.

L'Hospi ha optat pel pragmatisme i ha apostat per Corominas, un tècnic que ja coneix la casa i que, de fet, estava exercint com a secretari tècnic des del passat mes de gener. Serà el segon cop que ocupa aquest càrrec, ja que la temporada 1999/2000 ja va dirigir l'equip de la franja vermella (desè a segona divisió B). Amb ell arriba Antonio Olmo, que va arribar a dirigir el Sabadell a segona A a l'inici dels noranta, i que donarà un cop de mà a Corominas amb l'única intenció de salvar la categoria. Els dos tècnics ja van dirigir ahir al migdia el primer entrenament d'una setmana clau, que finalitzarà diumenge al camp d'un rival directe com la Pobla de Mafumet.

“Hi ha moments en què s'han de prendre decisions, i quan això passa el més senzill és rellevar l'entrenador”, va afirmar ahir el director esportiu de l'Hospitalet, Francisco Macanaz, que va afegir: “Els resultats no són favorables, havíem de buscar un revulsiu i creiem que aquest és el més idoni.”

LA FRASE

Havíem de fer un canvi per evitar complicacions i creiem que aquest és el revulsiu idoni
Francisco Macanaz
director esportiu de l'hospi
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)