Girona

Un pas molt buscat

Girona. Rubén Sobrino s'integra al grup i completa la seva primera sessió del 2016. Granell també treballa bé

Sense jugar des de mitjan desembre i allunyat de l'activitat diària dels companys els últims mesos, Rubén Sobrino va fer ahir un pas que buscava des de feia temps. L'exjugador de la Ponferradina, que ja havia anat incrementant el ritme, va completar ahir tot l'entrenament que Pablo Machín va dirigir a les instal·lacions del complex Torremirona, a Navata. En la seva primera sessió completa del 2016, Sobrino va treballar amb normalitat i no va haver de frenar. El davanter cedit pel Manchester City només ha pogut jugar quatre partits però, si res no es torça, serà a temps de reforçar una zona ofensiva ja molt poblada –sobretot amb l'arribada de Lekic i Cristian Herrera en el mercat d'hivern– en la recta final de la lliga. L'altra bona notícia de l'entrenament d'ahir a Navata –era la primera sessió des del partit a Saragossa, ja que la plantilla havia tingut dos dies de descans– va ser la presència d'Àlex Granell, que també va treballar amb tota normalitat. El gironí s'ha perdut els dos últims partits de lliga per uns problemes musculars que ja té superats.

Tres absències i Jairo plega abans

A Navata, no hi havia ni Pere Pons –encara sense data de retorn–, ni Felipe Sanchón ni Eloi Amagat, que diumenge a Saragossa va rebre un impacte a la cuixa per l'entrada de Cabrera tot i que va poder continuar. Jairo Morillas sí que va participar en l'entrenament, però el va deixar abans d'hora, queixant-se del turmell esquerre. Aday Benítez va fer treball de recuperació al marge del grup. També van entrenar-se amb el primer equip Marc Carbó, del filial, i els porters Asparó, del cadet A, i Morilla, del juvenil B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)