2a divisió FEF

Una lluita a camp contrari

2a divisió B. El Reus i el Vila-real B, empatats en els dos primers llocs, jugaran quatre dels sis duels que els falten a fora, amb un calendari similar

El Vila-real B i el Reus comanden el grup tercer de segona B i són els dos màxims favorits per guanyar el títol de lliga i disputar l'eliminatòria directa d'ascens a segona A. Tenen els mateixos punts i, amb els empats en els dos partits de lliga, la diferència entre gols a favor i gols en contra és el que dóna el lideratge als grocs. Sumant els punts pendents del partit contra el retirat Huracán, que haurien de jugar les pròximes setmanes, en tenen cinc més que el tercer, el Cornellà, i set més que l'Hèrcules i el Lleida. Els tres perseguidors, però, disputaran un partit més fins al final de la lliga.

Tant el Reus com el Vila-real B hauran de jugar a camp contrari quatre dels sis partits que els queden, i coincidiran amb quatre dels rivals: dos equips de la zona mitjana –Mestalla i Eldenc–, un de baix –Olímpic– i un rival directe a la zona alta, el Cornellà, al qual tots dos visitaran en duels clau. A més, el Reus visitarà diumenge el Sabadell i rebrà tot seguit l'Atlètic Balears –dos equips amb poc en joc– i el Vila-real B rebrà la Pobla, amb el descens en joc, i acabarà al camp de l'Espanyol B, mig salvat. Curiosament, els dos equips també estan empatats pel que fa a punts al seu estadi (38) i a camp contrari (20). Els dos equips se senten més còmodes com a locals que com a visitants, de manera que hauran de millorar a domicili si volen ser primers.

XIFRES IDÈNTIQUES

Els dos equips també estan empatats en punts a casa (38) i a fora (20)
32
Sabadell -
Reus
32
Mestalla -
Vila-real B
33
Reus
- Atlètic Balears
33
Vila-real B descansa
34
Mestalla -
Reus
34
Eldenc -
Vila-real B
35
Reus descansa
35
Vila-real B
- Olímpic
36
Eldenc -
Reus
36
Cornellà -
Vila-real B
37
Reus
- Olímpic
37
Vila-real B
- Pobla
38
Cornellà -
Reus
38
Espanyol B -
Vila-real B

EL PERSEGUIDOR

El Cornellà és tercer amb cinc punts menys, però ha de jugar un partit més
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)