Girona

Amb la porta tancada

En blanc. L'Osasuna, tradicionalment molt més amunt que el Girona, no ha estat capaç de marcar-li cap gol en els tres duels recents en la lliga

L'Osasuna ha jugat 39 temporades a primera divisió, categoria que el Girona ha tocat amb la punta dels dits, especialment fa uns mesos, però que no ha arribat a trepitjar. El club navarrès, embolicat per una investigació judicial per una presumpta compra de partits, encadena la segona temporada a segona A. I, de moment, té males experiències amb el Girona, al qual no ha pogut marcar cap gol en els tres partits de lliga recents, saldats amb dues victòries i un triomf del conjunt gironí. Els dos equips havien coincidit en la competició regular en les dècades dels anys quaranta i cinquanta del segle passat.

En l'únic precedent a segona A a Montilivi, la temporada passada, el Girona va passar per damunt d'un conjunt navarrès carregat de problemes. Els de Machín, amb Montilivi entregat –més de 8.000 espectadors–, estaven immersos en plena ratxa triomfal. Dos gols de Mata i un de Lejeune van donar la tercera victòria seguida d'una sèrie que s'allargaria fins a fer 22 punts de 24 possibles, abans del fatídic empat contra el Lugo. Aquell temps afegit va tenir l'altra cara a Sabadell, on un gol de Javier Flaño (91') va salvar l'Osasuna del segon descens consecutiu de categoria.

En els dos enfrontaments a segona A a Pamplona, el Girona també ha frustrat el conjunt navarrès. La temporada passada, Isaac Becerra va ser l'heroi, en contenir el setge dels navarresos, incapaços de traduir el seu domini en gols (0-0). I en l'última visita, aquesta mateixa temporada, Rubén Alcaraz va marcar un golàs des de molt lluny, que l'equip va saber defensar i administrar.

MOLT BON BALANÇ

Els gironins han guanyat dos partits i n'han empatat un contra l'Osasuna a segona A

LES DUES CARES

El temps afegit de l'última jornada del curs passat va deixar els dos equips a segona A
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)