Territorial

El Girona-la Jonquera, plat fort de la jornada

1a catalana. Els dos equips volen aconseguir els punts amb objectius diferents: els locals, per deixar el descens i els visitants, per atacar el lideratge

El Girona B i la Jonquera disputen demà (12 h), a Sant Ponç, el duel gironí de la vint-i-sisena jornada a primera catalana. Els dos equips arriben a la cita amb objectius ben diferents. Els locals, que fa dos partits que no guanyen, malden per situar-se en la zona de permanència, que tenen a només un punt. Els empordanesos, en canvi, aspiren al lideratge després de perdre, fa quinze dies, l'últim partit, contra el Martinenc (0-1). El tècnic de la Jonquera explica que les vacances de Setmana Santa han servit per poder refer l'equip: “Teníem alguns jugadors amb molèsties musculars i alguns amb grip. I ens ha anat bé descansar després de l'última derrota.” L'objectiu no serà gens fàcil, atès que la igualtat màxima –amb els sis primers equips de la taula separats per només tres punts– provoca cada jornada moviments constants en la classificació.

Sortir del pou

La lluita a la part alta de la taula es reprodueix, també, en les últimes posicions, amb participació de la resta d'equips gironins de la categoria. Els únics que, ara mateix, estan fora del descens són el Farners i el Lloret, tot i que la diferència de punts és irrisòria i les posicions poden capgirar-se al final de cada jornada. Els dos equips selvatans juguen avui a casa: el Farners contra el Vic (16 h) i el Lloret contra el Mataró (16 h). Pitjor ho tenen l'Escala i l'Abadessenc. Tots dos s'enfronten contra equips que aspiren al lideratge. Els empordanesos visiten el camp de l'Avià (16 h), el sisè classificat, després d'encadenar tretze partits amb una sola victòria. Els ripollesos, que són penúltims amb només 19 punts, rebran el Vilassar de Mar (16 h), que és tercer.

LA PRÈVIA

No és casualitat que hi hagi canvis de líder constants, perquè no hi ha equips accessibles
Axel Vizuete
ENTRENADOR DE LA JONQUERA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)