Territorial

La segona seguida, a tocar

Divisió d'honor juvenil. Si guanya avui al camp del Cornellà, l'Espanyol revalidarà el títol de lliga aconseguit la temporada anterior

Amb sis punts d'avantatge respecte al segon classificat, l'Espanyol tindrà dissabte al camp del Cornellà el primer match ball per proclamar-se campió de lliga. Amb el goal average favorable amb el Mallorca, els nois de David Gallego en farien prou amb una victòria –o copiant el resultat dels balears– per assolir el títol de lliga per segona temporada seguida.

“No veig que hagi canviat res. L'equip s'ha entrenat com sempre i l'única diferència és que sabem que si aconseguim els tres punts ens haurem guanyat el premi de jugar la copa dels Campions”, explica Gallego, orgullós de la feina feta pels seus: “Per guanyar una lliga s'han de fer uns números espectaculars i cal elogiar la temporada que estan fent aquests nois.”

Si finalment aconsegueix el títol, el juvenil blanc-i-blau aconseguirà la lliga per segona temporada consecutiva, un fet que només ha passat una vegada en la història –del 2002 al 2004, tres títols seguits–. I a més, ho farien avantatjant un altre cop de quasi vint punts el seu màxim rival, el Barça.

“Al final, del que estic més orgullós no és de la distància que tinguem respecte al Barça –19 punts en l'actualitat, 18 el curs passat–, sinó d'anar al seu camp i imposar el nostre estil de joc”, confessa el tècnic blanc-i-blau.

LA RATXA

26
partits
encadena l'Espanyol sense conèixer la derrota, després de perdre contra el Mallorca en la primera jornada.

LES FRASES

Per guanyar una lliga s'han de fer uns números molt bons, cal elogiar la feina d'aquests nois
David Gallego
entrenador de l'espanyol
Del que estic més orgullós no és de la diferència de punts respecte al Barça, sinó d'anar al seu camp i imposar el nostre estil de joc
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)