Territorial

Ho deixen per a un altre dia

Divisió d'honor juvenil. El Girona fa un mal partit a Mallorca i haurà d'esperar per assegurar matemàticament la permanència

El Girona afrontava el primer match ball per assolir la permanència de manera matemàtica, però va topar amb un rival massa exigent. El Mallorca, molt sòlid, va tenir la paella pel mànec en tot moment i va saber aprofitar les concessions que van fer els gironins en moments puntuals per decidir el matx. Perdre contra els mallorquins entrava dins de totes les previsions, ja que la permanència dels de Robert Vila s'ha de resoldre en les dues properes setmanes. I és que tot i perdre ahir el Girona manté intactes les possibilitats de permanència, i derrotant el Lleida o La Salle en les dues jornades que queden s'asseguraria l'objectiu del curs. El Girona ahir va voler deixar-ho tot decidit, però no hi va poder fer res. Després d'uns primers minuts en què els gironins van estar força bé, el Mallorca va aprofitar una pèrdua de pilota per arribar amb perill a l'àrea gironina i provocar un penal que Javi Sánchez va transformar en l'1-0. El gol va ser un cop fort per als gironins, però el més dur va arribar just abans del descans, quan en una nova pèrdua Toril va fer el 2-0 (45'). En la represa el Girona va continuar plantant cara, però en el 70' Antoñito va acabar de sentenciar amb un autèntic golàs de falta directa. Ja en el 89', Rodado va fer el 4-0 definitiu.

MALLORCA4
GIRONA0

MALLORCA: Pocoví, Cris, Gori, Nadal, Pep Vidal, Jorge (Remi, 78'), Javi Sánchez (Rafinha, 75'), Gerardo, Toril (Rodado, 46'), Eder i Diego (Antoñito, 65'). GIRONA: Pol, Puig, Abde, Curu (Àlamo, 33'), Mario, Mas (Verdaguer, 59'), Àlex, Blay (Caste, 72'), Guillem (Joel, 46'), Torres i Bargalló. GOLS: 1-0 (22') Javi Sánchez, de penal. 2-0 (45') Toril. 3-0 (70') Antoñito. 4-0 (89') Rodado. ÀRBITRE: Bodroy Díaz. T.G.: als locals Curu, Guillem i Àlamo.

ELS VESTIDORS

El Mallorca és un gran equip i ens ha penalitzat molt els errors que hem comès. Fins al primer gol hem tingut el partit controlat
Ara ens hem d'aixecar i treballar fort per guanyar el Lleida i tancar una gran temporada
Robert Vila
entrenador del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)