Territorial

El Farners supera el Vic i torna a confirmar la línia ascendent

1a catalana. Els selvatans decideixen el matx en un inici fulgurant en la segona part

FARNERS2
VIC0

FARNERS: Bartrina, Massegú, Pitu Riart, Criado (Nierga, 73'), Marc Vilà (Lauren, 87'), Toni Rossell, Riki Solà (Arjona, 88'), Sergio Álvarez, Toumani, Moha (Carlos Salva, 70') i Àlex Font. VIC: Sep, Jaume, Raúl (Macías, 55'), Hèctor, Torné (Robert, 46'), Tuneu, Isma (Santanera, 73'), Peque (Gómez, 83'), Roca, Salas i Puigdesens. GOLS: 1-0 (46') Sergio Álvarez. 2-0 (60') Sergio Álvarez. ÀRBITRE: Moreno Villaecija. T.G.: als locals Sergio Álvarez, Marc Vilà, Àlex Font; i als visitants Robert, Puigdesens i Hèctor. T.V.: al local Massegú (66') per doble amonestació. COMENTARI: El Farners està fent un any 2016 espectacular i dels últims deu partits només n'ha perdut un. A més els selvatans han trobat el gol amb l'arribada de jugadors com Sergio Álvarez, i cada vegada la permanència sembla més a prop. Ahir, el davanter veneçolà va donar els tres punts als de Miquel Muñoz i Lluís Padrós gràcies a un doblet en el primer quart d'hora de la segona part. Després d'una primera meitat molt intensa i igualada en què només es va crear perill en les jugades d'estratègia, Sergio Álvarez va avançar el Farners en el primer minut de la represa escapant-se en velocitat de la defensa i superant Sep en l'un contra un. En el 60', ell mateix va fer el segon amb un xut a la mitja volta, i va deixar el matx sentenciat tot i que els selvatans van haver de jugar des del 66' amb un jugador menys.