L'Escala s'imposa en un partit boig a les dues àrees

1a catalana. La feblesa defensiva dels dos conjunts va marcar el matx

AVIÀ3
L'ESCALA4

AVIÀ: Sergi, Roger (Edu, 70'), Gigi, Pol, Béjar (Peke, 59'), Arnau (Jordi, 64'), Noguera (Torres, 59'), Miki, Max, Josep i Pablo. L'ESCALA: Carles, Pau, (Marc, 75'), Salam (Teixidor, 64'), Ramírez (Roca, 81'), Molins, Adrià, Agustí, Aleix, Soler, Robert i Nil. GOLS: 0-1 (15') Soler. 0-2 (21') Salam. 0-3 (29') Aleix. 1-3 (30') Arnau. 2-3 (50') Noguera. 2-4 (59') Pau. 3-4 (67') Jordi. ÀRBITRE: Roig Antoja. T.G.: als locals Max i Pablo; als visitants Molins, Adrià, Carles i Teixidor. T.V.: al local Miki (76') per doble amonestació. PÚBLIC: Uns 150 espectadors. COMENTARI: l'Escala es va imposar a l'Avià en un partit boig i suma així una victòria important per seguir lluitant per la permanència. L'equip local va entrar amb més intensitat al partit i durant els primers minuts va tenir tres oportunitats que no va poder aprofitar. Però l'equip que va aconseguir inaugurar el marcador va ser l'Escala amb un clar contraatac finalitzat per Soler. La feblesa defensiva dels locals i la confiança del gol va permetre als de l'Alt Empordà avançar-se amb un clar 0-3 en tan sols trenta minuts. Quan el partit semblava resolt, Arnau va retallar diferències en el marcador i va donar un impuls de moral al seu equip, que va rematar amb el gol de Noguera fent el 2-3 al marcador. Nou minuts després, Pau va tornar a ampliar una diferència que va ser ja definitiva tot i el gol de Jordi.