Territorial

Campions de nou

Div. d'honor juvenil. L'Espanyol venç a Cornellà i amarra el segon títol de lliga seguit

L'Espanyol juvenil no va desaprofitar la possibilitat de ser proclamat campió de lliga per segona temporada consecutiva i ho va fer ahir després de vèncer a Cornellà. Els nois de David Gallego, que encadenen 27 partits invictes i assoleixen el títol de lliga amb dues jornades encara per disputar, van haver de suar de valent contra un Cornellà combatiu, que va neutralitzar de manera immediata el gol de Rivas en el minut 28. En el segon temps, però, un bon contraatac culminat per Cristopher va acabar decantant la balança i desfermant l'eufòria en les files visitants.

CORNELLÀ1
ESPANYOL2

CORNELLÀ: Jaime, Sergi, Sani, Alejandro, Karim (Ricard, 85'), Jaume, Annas, Chillón (Sánchez, 70'), Ahmed, Maymí (Víctor Garcia, 70') i Víctor Fernández (Kike, 78'). ESPANYOL: Chus, Gonzalo, Nacho, Marcel, Álex López, Melendo, Jordan, Martí Soler, Javi Puado, Víctor Campuzano (Bermejo, 85') i Rivas (Cristopher, 62'; Rubio, 89'). GOLS: 0-1 (28') Rivas. 1-1 (29') Maymí. 1-2 (65') Cristopher. ÀRBITRE: García Verdura. T.G.: Als locals Chillón, Ahmed i Karim, i al visitant Melendo.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)