2a divisió FEF

Coro dóna aire a l'Hospitalet

Duel clau. Un gol de l'atacant (4') permet als riberencs vèncer un rival directe, la Pobla, en l'estrena de Miguel Corominas a la banqueta

L'Hospitalet va reaccionar ahir al camp de la Pobla de Mafumet en l'estrena del tàndem format per Miguel Corominas i Antonio Olmo a la banqueta riberenca, en substitució de Martí Cifuentes. Era un duel vital entre dos rivals directes en la zona baixa, de manera que els tres punts permeten a l'Hospitalet respirar i situar-se a quatre punts de la Pobla de Mafumet, que torna a ocupar la plaça de promoció per la permanència. Coro va donar els tres punts a l'Hospitalet gràcies al seu gol en el minut 4 amb una bona rematada de cap. Els visitants van tenir alguna ocasió per fer el segon, però la Pobla també va pressionar, sobretot en la segona fase de la primera meitat, per bé que sense grans ocasions. En la segona part, la Pobla va continuar portant la iniciativa, però topava amb un Hospitalet ben col·locat que no renunciava a contraatacar i, de fet, fins al final del partit va estar més a prop el segon gol visitant que no pas l'empat.

P. MAFUMET0
L'HOSPITALET1

POBLA DE MAFUMET: Varo, Marcelo, Víctor García, Polaco, Joaqui, Gil (Toni Vela, 55'), Cristian Herrera (Kike Tortosa, 59'), Gabi López, Emana, Alfons (Vadillo, 81') i Nacho Pérez. L'HOSPITALET: Andrés, Dani Fernández, Òscar Sierra, Prior, David López, Cristian Gómez, Iván Guzmán (Oliva, 92'), Sastre, Coro, Xavi Puerto (Héctor, 89') i Christian Alfonso (Miki Muñoz, 83'). GOLS: 0-1 (4') Coro. ÀRBITRE: Usón Rosel. T.G.: Als locals Marcelo, Herrera, Gil, Polaco, Nacho Pérez, Kike Tortosa i Emana, i als visitants David López i Dani Fernández.