Girona

El menys golejat sol ser sempre aspirant

A tres punts. El Girona tanca la 32a jornada a la mateixa distància del ‘play-off'. Ja no hi ha cap equip que hagi rebut menys gols que el gironí (25)

El Girona ambicionava atrapar l'Osasuna i posar-se de ple en la lluita pel play-off d'ascens. No ho va aconseguir –sí que es va assegurar el goal average– però els efectes van ser molt relatius. En una zona alta carregada d'equips, la igualtat és extrema i a tothom li costa enllaçar victòries. I el Girona, tot i l'empat, tanca la 32a jornada a tres punts del sisè classificat, la mateixa distància que hi havia abans de començar-la. Els de Machín també mantenen el mateix lloc (onzens) en la classificació.

La 32a jornada també deixa com a punt destacat per al Girona el fet que es converteix en l'equip
menys golejat de la categoria. Fins ara, el mèrit corresponia al Leganés (líder fins ahir, superat per l'Alavés), però els madrilenys van perdre per 3-0 a Palma i van acumular 26 gols rebuts. Un més que el Girona, que va aconseguir tancar la jornada amb 25 gols rebuts després d'acabar el dotzè partit de tota la lliga amb la porteria a zero. El Girona no ha rebut cap gol en quatre de les sis últimes jornades.

UN GOL MENYS

El dotzè partit amb la porteria a zero va permetre al Girona superar el Leganés (26)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)