2a divisió FEF

El caliu no ha de disminuir

Repeteixen la fórmula. L'Olot mantindrà la promoció per la qual cada soci del club podrà convidar un acompanyant a presenciar el matx contra la Pobla de Mafumet al municipal

Tot i que animar gran part de l'afició després d'encaixar una golejada d'escàndol al camp del Cornellà (5-0) és complicat, l'Olot no llança la tovallola a l'hora de fer moure els seus aficionats i mantenir així les bones afluències de públic a l'estadi, un factor clau que ha de permetre als de la Garrotxa continuar vius en la lluita per la permanència. És per això que l'entitat olotina ha decidit repetir la fórmula utilitzada en el matx contra l'Olímpic de Xàtiva (3-1) i permetre que cada soci de l'entitat, independentment de la zona de l'estadi a la qual estigui abonat, pugui convidar un acompanyant, que podrà accedir a la zona de general –pels problemes d'accés i d'aforament limitat a la zona de tribuna.

Els quatre enfrontaments contra rivals directes en la taula com la Pobla de Mafumet –diumenge que ve a les 17.00 h–, l'Hospitalet, el Llosetí i el Llevant B seran determinants. La junta directiva que encapçala Joan Agustí vol cremar tots els cartutxos que estiguin a les seves mans per garantir que l'equip que dirigeix Santi Castillejo tingui suport i noti el caliu dels aficionats, un aspecte valorat sempre positivament pels mateixos jugadors i l'entrenador.

L'Olot sap que si suma els dotze punts que li queden a casa –no hi perd des del 20 de setembre, contra el Barça B (0-1)– s'enfilarà fins als 44 punts que atorguen, en la majoria dels casos, la permanència. I és que el fet que hi hagi més duels directes entre els equips implicats en la mateixa lluita restarà punts a gairebé tots. L'esperança es manté en el club olotí, tot i la garrotada encaixada contra el Cornellà.

L'ÚLTIM PARTIT

1.235
espectadors
van veure l'enfrontament entre l'Olot i l'Olímpic, ja amb la promoció especial

LES FINALS

La Pobla (16è), l'Hospi (13è), el Llosetí (19è) i el Llevant B (15è) han de visitar l'Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)