Girona

A pas accelerat

Girona. Pere Pons fa un salt més i es reintegra al treball del grup, tot i que no completa tot l'entrenament

Com si res no hagués passat, Pere Pons va començar l'entrenament d'ahir al matí al camp annex de Montilivi amb tota normalitat, formant part del grup i amb la intensitat i el recorregut habituals. Tot just feia 23 dies que el jugador de Sant Martí Vell havia sortit de l'hospital, on va estar una setmana per sotmetre's a un tractament que li rebaixés una inflamació inesperada a la cuixa esquerra. Un cop de retorn a Montilivi, el migcampista ha anat evolucionant de manera positiva, i la seva reaparició és molt més a prop. Encara sense l'alta mèdica, però, i amb moltes altres peces a la plantilla, no seria gens estrany que Pablo Machín demorés una setmana més el retorn d'un dels puntals de l'equip. Pere Pons s'ha perdut els quatre últims partits de lliga, en què Rubén Alcaraz ha aprofitat el buit per tenir l'etapa de més continuïtat de tota la temporada.

Pere Pons no va completar tot l'entrenament amb el grup, sinó que a mitja sessió –quan l'equip va passar a fer partidets– es va dedicar a fer treball específic. Tampoc van completar tota la sessió Eloi Amagat ni Àlex Granell, tot i que va ser per precaució. Ni l'un ni l'altre haurien de tenir cap problema per jugar dissabte al camp del Lugo.

Ni Aday ni Felipe

Aday Benítez continua treballant al marge del grup, tot i que ahir ja hi posava força intensitat. Felipe Sanchón, que tampoc estarà a punt per al partit a l'Anxo Carro, no va ni trepitjar la gespa. Sí que ho va fer el mig del filial Marc Carbó, habitual en les darreres sessions del primer equip.

PER PRECAUCIÓ

El de Sant Martí Vell es va perdre l'última part de la sessió, com Eloi Amagat i Granell

LA RECUPERACIÓ

23
dies
entre que Pere Pons va rebre l'alta hospitalària i va tornar als entrenaments del grup.

Jairo, baixa per una ruptura a la zona dels adductors

Jairo Morillas està de pega. El davanter cedit per l'Espanyol, que ha perdut molt de protagonisme en l'equip de Pablo Machín, va jugar els sis últims minuts contra l'Osasuna, malgrat que el dimecres abans s'havia fet un esquinç al turmell. Dissabte, a Lugo, no podrà ni ser l'últim canvi, ja que s'ha tornat a lesionar, ara a la zona dels adductors. Segons va comunicar el club, després que el jugador es va sotmetre a una ressonància magnètica, Jairo té “una ruptura del miofascial pectini de la cama dreta”. L'evolució de la lesió determinarà el retorn del davanter als entrenaments del grup. La lesió de Jairo obre encara més la porta a Rubén Sobrino, a qui Machín ja s'havia plantejat citar per al partit contra l'Osasuna malgrat saber que no estava a ple rendiment. El més normal, si no hi ha cap més contratemps, és que Sobrino entri a la convocatòria per a la visita a l'Anxo Carro.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)