Territorial

Una ratxa espectacular

1a catalana. El Farners ha aconseguit en els deu últims partits només un punt menys que el líder, el Manresa, amb cinc victòries, quatre empats i una sola derrota que l'han allunyat de la zona de descens que ocupava en la jornada 16

El Farners ha fet, en les deu últimes jornades, des del 16 de gener, una esprintada espectacular que l'ha apartat de les posicions de descens. En la jornada 16, l'última abans d'emprendre el vol, ocupava el setzè i antepenúltim lloc, a sis punts de la salvació, amb tres victòries, quatre empats i nou derrotes. Un cop arribats a la jornada 26, però, els números de l'equip de Miquel Muñoz han millorat de manera sorprenent, amb cinc victòries, quatre empats i una sola derrota que l'han elevat al tretzè lloc, tres punts per sobre del descens. Això significa que el Farners ha aconseguit sis punts més en aquestes deu jornades (19) que en les setze primeres (13), tot i haver jugat sis partits menys. De fet, el balanç del Farners en aquest període és pràcticament tan bo com el del líder, el Manresa, que ha sumat 20 punts –només un més que el Farners– amb sis victòries, dos empats i dues derrotes. La millora del Farners s'ha produït en tots els aparats. També en el de gols marcats i encaixats. Fins a la jornada 16 en va fer 13 i en va rebre 21. En les deu jornades següents, els gols a favor han estat 16 (tres més) i els gols en contra, sis (15 menys). Els selvatans intentaran mantenir la ratxa positiva aquest cap de setmana contra el Mollet, un equip en davallada que ha obtingut dos triomfs, tres empats i cinc derrotes des de l'inici de la ratxa del Farners.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)