Territorial

Amb un empat n'hi ha prou

Divisió d'honor juvenil. El Girona segellarà la permanència si avui no perd contra el Lleida, un rival directe que també es juga la salvació i que la setmana passada va guanyar 4-0

La derrota del Girona al camp del segon , el Mallorca (4-0), entrava en totes les travesses de la jornada passada. Tot i que era la primera oportunitat per als de Robert Vila d'assolir els tres punts necessaris per segellar la permanència, l'equip era conscient que la salvació caldria posposar-la, amb tota probabilitat, a la propera jornada,avui (16 h) contra el Lleida. La diferència, aquesta setmana, és que el Girona en farà prou amb un empat.

Empat, però, no és una paraula que entri en la mentalitat del Lleida, rival directe del Girona. I és que als de la capital del Segrià ja pràcticament només els val la victòria –dependrà del resultat de l'altre rival directe, l'Atlètic Balears, que juga contra l'Ebro– per conservar l'esperança de salvar-se. El Lleida arriba a la cita ben mentalitzat. Ho demostra la victòria que la setmana passada va aconseguir contra La Salle –rival del Girona en la propera i última jornada– per 4-0.

Robert Vila preveu un partit amb un “grau d'intensitat alt” des del primer minut, i destaca les qualitats dels lleidatans: “Té ofici, arguments i elements en la creació que li donen gol. Ha anat creixent des del punt de vista defensiu i s'hi juga la vida. A més, la majoria dels seus jugadors són juvenils d'últim any.” El tècnic del Girona també posa en relleu que el Lleida ja va viure una situació semblant la temporada passada: “Una de les coses mes bones que té el Lleida és que ja ha passat per aquesta situació. L'any passat es va salvar en l'última jornada guanyant el Damm.”

El tècnic, però, creu que el seu equip ha demostrat un creixement positiu al llarg de la temporada, amb números “molt dignes” en la segona volta, que li hauria de permetre segellar la permanència: “Afrontem el partit amb molta il·lusió i confiança. L'equip s'ha guanyat el dret poder dependre de si mateix.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)