2a divisió FEF

L'AFE carrega contra Albert Esteve

2a divisió B. Luis Rubiales diu que el Lleida no està en situació d'imposar condicions i que les afirmacions que va fer “estan fora de lloc”

L'Associació de Futbolistes va sortir en defensa de la plantilla del Lleida després de la roda de premsa que va fer el president de l'entitat, Albert Esteve. El màxim mandatari blau va dir que els jugadors havien de signar un nou acord de pagaments per assegurar-se el que se'ls deu i una modificació de les quantitats a percebre fins a final de temporada. Rubiales va reconèixer que no eren les formes de demanar-ho. “No és propi d'aquesta època”, va dir a Catalunya Ràdio.

“Nosaltres ens reunirem amb el Lleida i si aquestes són les formes, la reunió durarà poc”, va dir el president de l'AFE: “No creiem que el Lleida estigui en situació d'imposar les seves condicions, primer perquè els jugadors tenen assegurat el 100% del que se'ls deu gràcies als acords amb els quals hem arribat l'ens amb diferents entitats bancàries.”

Rubiales hi va afegir que la roda de premsa que va fer Albert Esteve “no ajuda gens”: “Qui està incomplint els seus deures és el club.” “És estrany que un club amb tan pocs anys de vida ja tingui aquests problemes”, va concloure el president de l'AFE.

LES REACCIONS

No creiem que el Lleida estigui en situació d'imposar condicions, perquè els jugadors tenen assegurat el 100% del que se'ls deu
Nosaltres ens reunirem amb el Lleida i si aquestes són les formes la reunió durarà poc
Luis Rubiales
president de l'afe
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)