2a divisió FEF

El nou estadi estarà disponible al gener

2a divisió B. El ple municipal estableix un full de ruta de les obres que acabaran a inicis del 2017 i no el setembre del 2016

El ple extraordinari convocat pel PP va confirmar els pitjors presagis per al Badalona perquè el nou estadi municipal no estarà disponible fins al gener del 2017. La reunió entre els grups parlamentaris no va servir per a res més que perquè els partits del govern passat i present es culpessin de l'actual situació i el club no va treure una resposta en clar, per bé que tot indica que haurà de començar la temporada a l'exili.

Està previst, doncs, que les obres de finalització de la nova instal·lació s'acabin al gener, tot i que l'Ajuntament es va comprometre a mirar d'escurçar els terminis perquè pugui estar disponible abans. En el ple municipal també es va decidir que la comissió encarregada de la supervisió de les obres es reunirà cada quinze dies i que entraran a formar-ne part alguns grups polítics de l'oposició.

Incògnita en la resposta

El club va explicar que prendria mesures si l'Ajuntament no li garantia començar el curs al nou municipal, tot i que ahir no va transcendir cap reacció després de la reunió que va mantenir la junta directiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)