2a divisió FEF

El Barça vol revenja

2a divisió B. La derrota en la final de la copa Catalunya és l'últim precedent del xoc entre el filial blaugrana i el Sabadell (18 h)

La final de la copa Catalunya encara reviurà en el partit que disputaran el Barça B i el Sabadell al Miniestadi (18 h, Esport 3). Avui es reeditarà la final guanyada pels arlequinats, que tindrà tres insípids punts en joc ja que ni un equip ni l'altre, immersos en la zona mitjana, tenen motivació en la taula.

“Toca revenja i confirmar la bona ratxa en la lliga”, diu Gerard López. “Hem de ser molt competitius i intensos perquè en la copa van estar per sobre en aquest sentit”, hi afegeix l'entrenador, que haurà d'escollir entre Ezkieta i Suárez a la porteria per la lesió d'Ortolà. “És un partit molt diferent de la copa Catalunya”, diu Miguel Álvarez: “He transmès als nois que anar al Mini és com anar al temple sagrat del futbol i l'hem de profanar guanyant i jugant bé.” Yeray no hi serà per sanció, i De Val, Viale i Juanjo, per lesió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)