2a divisió FEF

L'única medecina, la victòria

2a divisió B. L'Olot rep la Pobla de Mafumet, el rival que té per sobre, en plaça de promoció de permanència. Les urgències i el fet de ser un duel directe afegeixen pressió als de la Garrotxa

L'Olot passa una situació delicada i crítica. Com un malalt ingressat a l'hospital, al conjunt garrotxí només se li pot receptar un medicament per refer-se, el triomf. L'equip dirigit per Santi Castillejo ha d'oblidar l'última ensopegada al camp del Cornellà (5-0) per centrar els seus esforços a superar, al municipal, a la Pobla de Mafumet (a les 17 h). L'enfrontament es preveu igualat i de molta tensió, ja que el contrincant dels olotins també s'hi juga bona part de les possibilitats de mantenir la categoria, el principal objectiu –els tarragonins es troben just per sobre de l'Olot, amb un punt més (33 punts)–: “A Cornellà es van donar unes circumstàncies que hem analitzat per tal de solucionar. Hem de girar full, no és normal perdre per 5-0. Hem de focalitzar la nostra ràbia sobre el proper rival, en el que serà una final per a nosaltres”, comenta el tècnic de l'Olot, Santi Castillejo, que insisteix en el fet que al municipal d'Olot es jugaran les principals finals per salvar el curs i mantenir-se en la categoria: “Els nostres partits encerclats en el calendari són els que juguem a casa. A fora volem també esgarrapar el màxim possible de punts, però sabem que si guanyem els quatre duels com a locals estarem salvats. Contra la Pobla de Mafumet és una final i som conscients que ens hi juguem molt.”

La Pobla arriba a la Garrotxa en setzena posició, la que obliga a disputar la promoció de permanència en la categoria, una plaça que ocuparien els garrotxins si superen el seu contrincant, amb el qual van empatar a dos gols en la primera volta: “La Pobla té una gran plantilla, amb jugadors que han passat pels grans filials del futbol estatal. Són joves, amb qualitat i, per circumstàncies del futbol, estan lluitant per no baixar, com nosaltres. Tots dos intentem jugar amb la pilota als peus, però tenim un dèficit amb el gol que ens està passant factura”, analitza Santi Castillejo, que malgrat la suposada pressió que viuen els seus futbolistes davant l'obligació de vèncer un dels quatre rivals directes que queden per passar per la Garrotxa –els altres són l'Hospitalet, el Llosetí i el Llevant B–, afegeix: “La pressió existeix, però només hem de pensar en el partit més immediat. Si haguéssim guanyat el Cornellà també seria igual d'important el matx contra la Pobla. Hem de fer el nostre joc i tenir la serenor que demana el moment per afrontar els partits que ens queden”, explica l'entrenador de Valtierra, entusiasmat amb l'afició, que anima els seus futbolistes a les grades en cada un dels enfrontaments al municipal: “Estem en una situació delicada, però no deixen d'animar, sense retreure res als jugadors. S'estan portant molt bé, els necessitem”, diu Castillejo, que tindrà l'única baixa del migcampista Djak Traoré, sancionat.

LA PRÈVIA

La Pobla té una gran plantilla, amb jugadors que han passat pels grans filials del futbol estatal. Són joves i amb molta qualitat
La pressió existeix, però només hem de pensar en el partit més immediat. Hem d'estar serens
Santi Castillejo
entrenador de l'olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)