Girona

Rubén Sobrino puja a l'autocar

El Girona no ha pogut treure suc d'una de les incorporacions majúscules que va fer a l'estiu, Rubén Sobrino. Si l'operació perquè el davanter aterrés a Montilivi va ser dificultosa –amb ofertes de primera, va haver d'arribar a Girona com a cedit pel City després de fitxar per quatre anys pel club anglès–, encara ho ha estat més el dia a dia del jugador, que va arribar lesionat i tot just ara ha vist la llum. Ahir va pujar a l'autocar després que Machín l'inclogués en la llista de divuit. “Se'l veu feliç, que és important. I també és molt gratificant que comencem a veure el Rubén Sobrino que vam fitxar i no pas el que hem tingut fins ara”, va reconèixer Machín, que s'ha hagut d'oblidar d'ell mentre el calvari de la recuperació perseguia el davanter. “Mig coix o molt limitat ja va ser un jugador que es va deixar notar. I segur que fins a final de temporada ens ensenyarà detalls del jugador que és”, va afegir-hi el tècnic.

El futbolista, per la seva part, se sent bé: “Torno a una llista i això sol ja em satisfà. I el més important és que ho faig totalment lliure de molèsties i amb la lesió oblidada.” Rubén Sobrino confia sumar en les deu últimes jornades que queden. “Vull ajudar i fer les coses bé. I crec que puc jugar força minuts. Tant de bo tingui els primers a Lugo”, va afirmar.

PROTAGONISTES

Em sento bé, totalment lliure de molèsties físiques i amb ganes d'ajudar l'equip i d'intentar fer coses bones
Rubén Sobrino
Que a poc a poc vagi recuperant les sensacions del Rubén Sobrino que vam fitxar és molt gratificant
Pablo Machín
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)