2a divisió FEF

El Sabadell es posa les botes

2a divisió B. Els arlequinats tornen a esborrar del mapa el Barça B, que s'aconsegueix avançar, però desapareix després de l'expulsió de Fali. El primer temps, també de domini visitant

Potser tard, però el Sabadell ha trobat la fórmula. El conjunt arlequinat ha sumat 10 punts de 12 contra l'elit de la lliga. Ja no arribaran a la promoció d'ascens, perquè queden només cinc jornades i la diferència és de 10 punts, però els arlequinats estan rendint a un nivell excels. Ahir van tornar a superar el Barça B –ja ho van fer fa dues setmanes en la copa Catalunya– exhibint una superioritat manifesta sobre el conjunt blaugrana, que està passant un mal moment. Els de Gerard López, sense diversos jugadors per lesió com ara Perea, no estan trobant el seu lloc en la lliga, i amb aquest mal resultat ja renuncien al tren de la fase d'ascens a segona A. Els blaugrana van marxar cap als vestidors en el descans esbufegant alleujats perquè el gol de Mújica els posava en una situació extraordinària. Els arlequinats van monopolitzar les ocasions en el primer temps i arribaven amb molta claredat guanyant l'esquena a la defensa blaugrana. El partit va ser molt entretingut, perquè
al principi hi va haver
un gran intercanvi d'ocasions: Perea va ser el primer a intentar-ho, amb un xut dins de l'àrea aturat per Craviotto. Posteriorment, Fali va salvar en la línia de gol una jugada de Bruno Vinicius. Abans del minut 15 de joc, Gumbau va fer un cop de cap, que la defensa del Sabadell va salvar, i poc després Manel va enviar desviada una jugada assajada.
Domini visitant i gol
A partir d'aquí, el Sabadell va atacar amb més ímpetu: Eloy Gila va xutar per sobre del travesser una centrada des de la dreta i Bruno va tenir dues ocasions des del vèrtex de l'àrea i rematant amb el cap una centrada. Però, després de tant perdonar, el Barça ho va aprofitar amb el gol de Mújica: en una de les poques jugades que els blaugrana van trenar per dins, el davanter canari va rebre la pilota a la frontal, es va girar i la va clavar per tot l'escaire. El segon temps va quedar marcat per l'expulsió de Fali per segona groga. Perquè, a la inferioritat numèrica blaugrana, s'hi va afegir que els arlequinats van empatar en la mateixa falta (55'). I, només tres minuts després, en una jugada al contraatac treballada per Manel Martínez, els arlequinats van aconseguir capgirar el resultat. El Barça va tornar a tenir la pilota, com en el primer temps, però fluïa massa lentament, i els arlequinats la robaven i sortien al contraatac. Així, les ocasions van ser totes per als visitants: de Marc Fernández, de Pastells i d'Adri Díaz, fins que Bruno Vinicius va sentenciar en una pilota llarga caçada per Agus Medina i servida rasa al segon pal.

BARÇA B1
SABADELL3

BARCELONA B: Ezkieta; Godswill, Fali, Borja, Moi Delgado; Samper, Gumbau (Kaptoum, 68'), Aleñá (Chamorro, 79'); Perea (Tarín, 56'), Cámara i Mújica. SABADELL: Craviotto; Pastells, Agustín, Alcañiz, Forniés; Adri Díaz, Agus Medina, Batanero; Bruno (Forgas, 81'), Eloy Gila (Sandro, 75') i Manel Martínez (Marc Fernández, 61'). GOLS: 1-0 (37') Mújica. 1-1 (55') Alcañiz. 1-2 (59') Agus Medina. 1-3 (81') Bruno. ÀRBITRE: Corral García. T.G.: als locals Moi Delgado i Borja; als visitants Alcañiz i Agus Medina. T.V.: al local Fali (53') per doble amonestació. PÚBLIC: 1.665 espectadors al Mini.

El primer temps ha estat més igualat, però en la segona part ells han estat superiors
Gerard López
entrenador del barça b
Per guanyar el Barça B al Miniestadi s'ha de fer un superpartit i crec que l'hem fet