2a divisió FEF

Les brases esperen

Duel d'emergències. L'Olot rep la Pobla en un partit en què el que perdi acabarà la jornada en zona de descens. A l'altre pol de la taula, el Cornellà té tot un test de nivell al José Rico Pérez

Ja fa setmanes que el foc és a punt i les brases estan ben calentes. Ho saben bé a l'Olot i a la Pobla, dos conjunts que voregen contínuament la zona de descens i que tenen molts números d'acabar a tercera divisió si no són capaços de revertir la mala dinàmica que arrosseguen en les poques jornades que queden. Avui es veuen les cares al municipal de la capital de la Garrotxa, que és l'únic argument que té ara per ara el conjunt de Santi Castillejo. En joc, a banda dels tres punts, hi ha també l'autoestima en un moment determinant. I és que, qui perdi, acabarà la jornada en zona de descens. Les urgències són molt més relatives a l'Hospitalet, que acaba de guanyar precisament la Pobla i ha agafat oxigen. Els riberencs, però, no volen més ensurts i avui reben l'Espanyol B, que ja ha fet la feina, amb la fita de certificar la reacció. També li anirien molt bé els tres punts al Badalona. Els de Manolo González no s'han de deixar distraure per l'enrenou que té el club amb l'Ajuntament pel nou estadi i haurien de tornar del camp del cuer amb un triomf per no veure trontollar una permanència que està ben encarada.

Ambició a l'altre pol

Per fortuna, hi ha més equips catalans lluitant per les ambicions que no pas per baixar. Qui està més ben situat ara per ara és el Cornellà, que s'ha convertit en una piconadora i és segon. Avui, això sí, té un test de nivell: visita el complicadíssim estadi de l'Hèrcules (4t) en un partit que el podria catapultar del tot. El Reus, d'altra banda, rep la visita d'un Atlètic Balears que ja no té cap objectiu en joc, mentre que el Lleida Esportiu, en ple incendi institucional, rep el Mestalla, que tampoc té cap objectiu en joc.

OLOT
Alineació:
Wilfred, Jose, Rojas, Vallho, Luismi, Sana, Hèctor Simón, Gato, Uri, Mousa i Diego.
P. MAFUMET
Alineació:
Varo, Víctor García, Polaco, Joaqui, Vadillo, Alfons Serra, Carlos García, Gabi López, Kike Tortosa, Nacho Pérez i Cristian Herrera.
REUS
Alineació:
Edgar Badia, Benito, Moyano, Olmo, Àngel, López Garai, Ramon Folch, Colorado, Vitor, Haro i Edgar Hernández.
BADALONA
Alineació:
Morales, David Serrano, Eugeni, Grima, Enric Pi, Akrong, Amantini, Lao, Ibon, Morgado, Serrano, Eugeni i Òscar Muñoz.
L'HOSPITALET
Alineació:
Andrés, Dani Fernández, David López, Sierra, Prior, Cristian Gómez, Tià Sastre, Guzmán, Christian Alfonso, Puerto i Corominas.
ESPANYOL B
Alineació:
Andrés, Carles Soria, Iago, Aarón, Antonio Cristian, Marc Roca, Álex Serrano, Pibe, Robert, Rufo i Marc Gual.
LLEIDA
Alineació:
Crespo, Òscar Rubio, Molo, Pau Bosch, Raúl Fuster, Ekhi, Albístegui, Marc Martínez, Colinas, Onwu i Carlos Rodríguez
CORNELLÀ
Alineació:
Marcos, Joel, Ñoño, Borja, Uche, Daid, Pep Caballé, Marc Caballé, Enric, Lulu i Lucas.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)