Territorial

El Girona troba or al camp del Manresa

1a catalana. Els de Nacho Castro assalten el camp del líder i aconsegueixen el segon triomf consecutiu

El Girona B va treure petroli de la visita al camp del líder, el Manresa, amb la segona victòria consecutiva i la primera fora de casa des de la jornada 13. El primer gol del Girona va arribar ben aviat, gràcies a una centrada de Yaya que Coro va rematar de cap (9'). Els de Nacho Castro van tenir el control del joc gairebé tota la part, fins a una jugada conflictiva en què un jugador rival va fer mal a Coro, que va haver de continuar amb el cap embenat per un trau. En el segon temps, el Manresa va dominar, però el Girona va respondre amb contraatacs, un dels quals, culminat per Litus (65'), va acabar amb el 0-2. Els locals van fer un gol infructuós ja al final.
MANRESA (1): Soriano (Baffoe, 46'), Solernou, Sorbas (Poveda, 60'), Rebollo (Djitte, 46'), Bordas, Núñez, Hernández, Serra, Nbili, Montero i Soler. GIRONA B (2): Quinti, Mamau, Javi, Martín, Carbó, Litus (Nahuel, 75'), Yaya, Soufi, Gelmà (Nacho, 75'), Coro (Gallardo, 87') i Micki (Saam, 56'). GOLS: 0-1 (9') Coro. 0-2 (65') Litus. 1-2 (89') Baffoe. ÀRBITRE: Pau Serrat. T.G.: als locals Solernou, Serra i Montero i als visitants Martín, Coro, Carbó, Quinti i Javi. T.V.: a l'entrenador visitant Nacho Castro, per doble amonestació.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)