Territorial

El Farners no perd el tren

1a catalana. Els jugadors de Miquel Muñoz continuen en bona ratxa i, en la visita al Mollet, van aconseguir la segona victòria consecutiva

El Farners continua en bona ratxa, amb una sola derrota en onze partits, i va encadenar al camp del Mollet la segona victòria consecutiva. Els homes de Miquel Muñoz van dominar la primera part de cap a cap. Vila va avisar en el minut 23 amb una bona ocasió que no va entrar. Poc després va ser Sergio Álvarez qui va tenir l'oportunitat de marcar. Però va ser, finalment, Moha l'encarregat d'obrir el marcador amb un xut ajustadíssim fet amb l'exterior del peu esquerre. En l'inici de la segona part, un altre cop Sergio Álvarez va tenir l'oportunitat d'ampliar el resultat, però sense fortuna. El Mollet, que no ha guanyat cap partit a casa en la segona volta, va apujar el ritme, però les seves accions, amb moltes centrades a l'olla, van ser fruit de la precipitació i el Farners no va haver de patir per defensar el resultat.

MOLLET0
FARNERS1

MOLLET (0): Pol, Sirera, Jordi, Solivellas (Flores, 75'), Parra, Juan Pérez, Chipi (Vega 75', (Guti 87')) Aitor (Illescas 61'), Rosa (Serrano, 61'), Arqués i Jandro. FARNERS (1): Bartrina, Pitu Riart, Criado, Marc Vilà (Lauren, 93'), Riki Solà (Toni Rossell, 70'), Carlos Salva, Sergio Álvarez (Luca, 89'), Toumani, Moha (Nierga, 61'), Àlex Font i Güell. GOLS: 0-1 (42') Moha. ÀRBITRE: Joel Gurrera. T.G.: als locals Solivellas, Arqués i Serrano i als visitants Toumani, Riki Solà, Sergio Álvarez, Criado, Carlos Salva i Güell.