Territorial

S'aferren a la categoria

1a catalana. L'Escala supera l'Andorra en una primera meitat de bogeria i resistint en la segona gràcies a una gran actuació de Carles

L'Escala està amb l'aigua al coll des de fa setmanes, però amb l'arribada de Pere Ballart a la banqueta sembla que l'equip hagi recuperat la confiança i, ahir, els blaugrana ho van tornar a demostrar superant l'Andorra. Els escalencs han sumat set punts dels últims nou, però els rivals també estan en ratxa i continuen a quatre punts de la salvació. L'Escala va gestar el triomf en una primera part amb alternatives. Molinas va avançar els locals aprofitant una centrada de Negre (13'), però Jamal va empatar en el 32'. La reacció escalenca va ser fulminant i Pau Ribas va fer el definitiu 2-1 rematant en planxa un minut després (33'). En la segona part, els de Pere Ballart van haver de patir de valent perquè l'Andorra va ser molt superior, però Carles Blanquera es va multiplicar per evitar una vegada i una altra el gol visitant.
L'ESCALA (2): Carles, Pau Ribas (Roca, 62'), Lluís Ferrer, Ricard Ferrer, Agustí García (Lionel 75'), Ramírez, Molinas, Adrià Serra, Pepu Soler, Negre (Masjoan, 72') i Nil Pàmies. ANDORRA (1): Pol, Cisteró, Jamal (Àlex Martínez, 62'), Àlex Sánchez, Arturo (juli, 77'), Ludovic (Marc Ferrer, 62'), Pau, Emili, Víctor, Sebas i Oriol. GOLS: 1-0 (13') Molinas. 1-1 (32') Jamal. 2-1 (33') Pau Ribas. ÀRBITRE: López Buendía. T.G.: Als locals Molinas i Nil Pàmies. PÚBLIC: Uns 250 espectadors.