Girona

La mateixa distància, però una jornada menys

A tres punts. El Girona no perd de vista el ‘play-off', però els empats l'obliguen a mirar els tres propers partits (Alavés, Albacete i Tenerife) en clau de victòria

Sense ser un mal resultat, ja es va veure que un punt a Lugo tal com està de dens el trànsit a la part alta de la taula era poca cosa, sobretot venint d'un altre resultat poc productiu (el 0-0 contra l'Osasuna). Després de completar-se la jornada 33, les coses no han empitjorat, però tampoc han millorat. Els de Machín han perdut un lloc a la classificació –s'han vist avançats pel Mirandés de Terrazas–, però la referència del sisè classificat es manté exactament al mateix lloc on era: a tres punts. El gran problema és que queda una jornada menys i que el Girona té molts equips al davant i molts graons per escalar.

Malgrat que ja fa quatre partits que no perd, els empats estan fiscalitzant els de Machín, que han deixat de sumar sis punts dels dotze possibles. Això obliga el Girona a posar-se les piles d'immediat i a mirar els tres propers partits (Alavés, Albacete i Tenerife) en clau de victòria. Només un 9 de 9 permetrà als blanc-i-vermells fer autèntica por als equips que es barallen en la zona alta. La jornada del cap de setmana ha estat un altre exemple del que es viu setmana rere setmana: només quatre dels quinze primers classificats (el Leganés, el Mirandés, el Saragossa i l'Oviedo, aquest en els últims minuts) han sumat els tres punts. I la setmana vinent, a banda del Girona-Alavés, hi ha quatre duels directes més (Elx-Lugo, Valladolid-Saragossa, Nàstic-Oviedo i Alcorcón-Leganés) que prometen les emocions habituals.

LA DINÀMICA

Tot i que fa quatre partits que no perd, l'equip ha deixat de sumar sis punts de dotze

LA CLASSIFICACIÓ

Els de Machín es veuen superats pel Mirandés i baixen de l'onzè al dotzè lloc

LA JORNADA

Només quatre dels quinze primers classificats van cantar victòria
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)