2a divisió FEF

August Conesa, debut amb nota entre la tensió

Segur. El porter es va mostrar fiable, però no va poder evitar l'empat en el temps de descompte, després d'un llançament magistral de Kike Tortosa

El partit entre l'Olot i la Pobla de Mafumet tindrà un record inoblidable per al porter del conjunt garrotxí, August Conesa. La baixa de Wilfred per una inoportuna lesió muscular va obligar el futbolista empordanès a debutar amb el conjunt de la Garrotxa a segona B. Conesa va tenir una bona actuació durant els 90 minuts, que hauria estat immaculada i amb la porteria a zero, l'objectiu de qualsevol porter, si Kike Tortosa no s'hagués tret de les botes un llançament excel·lent i imparable per a Conesa, que tot i l'estirada no va poder evitar l'empat de la Pobla de Mafumet, una diana que feia volar d'Olot dos punts vitals per aconseguir la permanència. “Durant la setmana sabia que Wilfred tenia molèsties. M'he pres la setmana com si hagués de jugar i, de fet, treballo per guanyar-me un lloc dins l'equip cada dia. Si l'entrenador i els meus companys em necessiten, tinc l'obligació d'estar en les millors condicions possibles”, comentava el protagonista al final de l'enfrontament, que va deixar tots els garrotxins amb una sensació amarga: “Estem fotuts per la manera com han empatat. Ara hem d'estar units i convençuts que aconseguirem l'objectiu. Hem de canalitzar la ràbia amb energia positiva”, sentenciava August Conesa, que el darrer partit que havia jugat va ser el curs passat, a tercera divisió, amb el Castelldefels.

El sisè porter que debuta a segona B

Amb el debut d'August Conesa contra la Pobla de Mafumet, l'Olot ja ha vist com sis porters han defensat la samarreta del club sota els pals, des del debut, el curs 2013/14, a segona B. En el primer any, Òscar Fornés, el porter de l'ascens a la categoria, va defensar la porteria en 31 partits; també ho van fer Sergio López, amb cinc, i Aleix Prunés, amb dos partits. La temporada passada Wilfred va monopolitzar la posició, amb 37 partits, però en la darrera jornada va debutar Gianni. Aquesta campanya Wilfred havia jugat les 31 primeres jornades fins diumenge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)