2a divisió FEF

Un camp de bons records

2a divisió B. L'Olot visita demà la ciutat esportiva Dani Jarque per enfrontar-se a l'Espanyol B. Els olotins no han perdut mai a casa del filial i el curs passat hi van remuntar un 2-0 en la mitja part

L'Olot visita demà el camp de l'Espanyol B. El conjunt de la Garrotxa va empatar en el darrer partit de lliga, a casa contra la Pobla de Mafumet (1-1), i necessita reactivar-se fora de casa per mantenir-se amb possibilitats de permanència, el gran objectiu de l'entitat de la Garrotxa, actualment en descens directe, a un punt de la plaça de promoció de permanència, i a dos de la salvació. Qualsevol desplaçament per als garrotxins és complicat, a conseqüència de la mala classificació i el nivell de moral i confiança que travessen, però el que han d'afrontar a la ciutat esportiva Dani Jarque segur que els porta bons records. Allà, l'Olot no hi ha perdut en els últims tres precedents –un a tercera i els dos darrers a segona B–, una estadística que ha d'intentar allargar com sigui. Si bé els olotins van empatar a un gol contra els blanc-i-blaus en els cursos 2011/12, a tercera, i 2013/14, ja a segona B, la temporada passada el triomf va ser garrotxí, després d'un excel·lent segon temps en què, la plantilla entrenada per Rodri, va poder remuntar el 2-0 a què havien arribat al descans per establir un 2-3 que va desfermar l'eufòria de tota l'expedició, en la que ha estat una de les últimes victòries a fora.

Demà, els jugadors dirigits per Santi Castillejo han de sumar els tres punts per situar-se fora de perill, encara que sigui de manera provisional, un factor psicològic que serà determinant a l'hora d'afegir pressió als rivals. De pas, els olotins posarien fi a la mala ratxa fora de casa que s'allarga a més d'un any. Concretament, l'Olot no venç a domicili des del 29 de març del 2015, al camp del Badalona (0-4), una dada que explica la mala trajectòria de l'equip des de l'inici de la campanya: “L'Espanyol B és dels filials que més agraden, pel joc que proposa i pels jugadors que té. El duel és entre dos equips en moments diferents, ells amb una mica de desconnexió, ja que han fet la feina, i nosaltres en una situació delicada. Tenim molt poc marge d'error fins al final” comenta el davanter de l'Olot, Uri Santos, que té clar que l'equip ha de puntuar fora de casa, després de l'ensopegada contra la Pobla de Mafumet (1-1): “No haver guanyat la Pobla ens limita les possibilitats. Hem de ser conscients que hem de competir i sumar el màxim de punts en tots els partits. Si haguéssim guanyat la Pobla, també ens obligaríem a sumar els tres punts contra l'Espanyol.”

El contrincant dels de la Garrotxa té la salvació garantida, però els joves futbolistes que formen el bloc blanc-i-blau voldran seguir demostrant la seva vàlua fins a l'última jornada: “Cap futbolista surt a passar l'estona. Potser el fet que estiguin més relaxats és una arma de doble tall i poden jugar més alliberats. Està clar que els jugadors de l'Olot que surtin al camp han de tenir clar el que es juguen a través d'intensitat i responsabilitat” conclou el garrotxí.

EL PROTAGONISTA

Curs 2011/12
(3a divisió)
Espanyol B-Olot
1-1
Olot-Espanyol B
3-2
Curs 2013/14
(2a div. B)
Olot-Espanyol B
1-0
Espanyol B-Olot
1-1
Curs 2014/15
(2a div. B)
Olot-Espanyol B
0-1
Espanyol B-Olot
2-3
Curs 2015/16
(2a div. B)
Olot-Espanyol B
2-1
Espanyol B-Olot
?
Els jugadors de l'Olot que surtin al camp han de tenir clar el que es juguen a través d'intensitat
Uri Santos
Davanter de l'Olot
No haver guanyat la Pobla ens limita les possibilitats. Hem de ser conscients que hem de competir i sumar el màxim de punts en cada matx
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció