Territorial

Els tres punts són cada cop més vitals per als gironins

1a catalana. El Farners i l'Escala s'enfronten avui (16 h) amb la lluita per la permanència com a objectiu comú. El Lloret visita el camp de l'Avià (17) i l'Abadessenc rep el Mollet (16 h)

El Farners i l'Escala s'enfronten avui (16 h) amb la lluita per salvar la categoria com a objectiu primordial de tots dos a set jornades del final de la lliga. L'equip local travessa un moment de forma pletòric, amb una sola derrota en els últims onze partits, fet que li ha permès escalar fins al tretzè lloc i abandonar la zona de descens. El seu rival és l'antepenúltim de la categoria –el separen cinc punts del Farners–, però acaba d'aconseguir dues victòries seguides i fa un mes que no perd. Més enllà dels efectes que el resultat tingui en la classificació de cada un, per al Farners el partit d'avui serà una oportunitat de revenja de l'enfrontament de la primera volta, en què l'Escala va aconseguir el triomf més ampli de la temporada (3-0).

També el Lloret està en plena batalla per aconseguir la permanència quan només queden set jornades pel final del curs. L'equip selvatà visita avui el camp de l'Avià (17 h) amb la urgència de sumar els tres punts. Ara mateix ocupa la zona de descens, a dos punts del Girona B, que marca la zona de salvació. Una victòria del Lloret, combinada amb una derrota del Girona B demà (16 h) contra la Molletenca –cosa improbable, tenint en compte que el rival arrossega vuit derrotes consecutives–, faria que els dos equips s'intercanviessin les classificacions i que els selvatans deixessin els llocs que condueixen a segona catalana. El Lloret ha d'aprofitar la ratxa negativa del rival, que ha rebut tres derrotes i un empat en els últims quatre partits.

Qui pràcticament ja no té possibilitats de conservar la categoria és l'Abadessenc, que avui rep a casa el Mollet (16 h). Els ripollesos són penúltims i, per salvar-se, haurien de retallar 12 punts dels 21 que queden en joc. Si més no, en l'enfrontament d'avui poden aprofitar la mala ratxa del Mollet, que és un dels pitjors equips de la segona volta i que ha sumat dues derrotes consecutives.

BONA RATXA

Tant el Farners com l'Escala han guanyat els seus dos últims enfrontaments

AL LÍMIT

L'Abadessenc pràcticament ja no té possibilitats de salvar la categoria
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)