Territorial

El pitjor Abadessenc de la temporada perd contra un fluix rival

1a catalana. Els locals no van estar fins i el Mollet va obtenir el triomf fent ben poca cosa

ABADESSENC0
MOLLET2

ABADESSENC: Edu, Pajares, Francolí, Nil Coll, Aleix, Maiki, Trulls, Mora (Cabanas, 45'), Pol Berenguer (Dani, 74'), Éric Latorre i Mesa (Albert, 61'). MOLLET: Pol, Cirera, Suli, Serrano, Parra, Juan Pérez, Chipi (Rosa, 80'), Jordi, Illescas (Aitor, 90'), Arqués (Flores, 88') i Jandro. GOLS: 0-1 (26') Chipi. 0-2 (51') Parra. ÀRBITRE: Fernández Quintero. T.G.: als locals Pajares, Trulls i Maiki; i als visitants Cirera, Suli, Chipi. T.V.: al visitant Jordi (88') per doble groga. COMENTARI: El que ja es veia a venir des de la primera volta ja fa setmanes que s'està confirmant. Tot i els bons resultats que els ripollesos han sumat en les últimes setmanes, els de Dani Jubany no han tingut regularitat i cada setmana estan més a prop del descens. Ahir, a més, l'Abadessenc no va ser capaç d'entrar en el partit en cap moment i va caure derrotat clarament per un Mollet que arribava en una mala dinàmica i que tampoc va fer res de l'altre món. Els locals, a banda d'una jugada en el minut 16 que va acabar al travesser, no van generar sensació de perill i el matx se'ls va complicar quan, en el 26', Chipi va aprofitar una jugada plena de rebots per obrir el marcador. En la segona part hi va haver poc futbol i les ocasions les va posar el Mollet, que va sentenciar en un servei de córner amb el 0-2 de Parra. Per arrodonir el partit per oblidar dels ripollesos, el porter vallesà Pol va aturar un penal a Trulls en el 88'.