Territorial

El Farners continua en ratxa i deixa molt tocat l'Escala

1a catalana. Els selvatans s'imposen gràcies a un gol de Toni Güell en un matx amb molta tensió i deixen els escalencs a vuit punts i amb l'aigua al coll

En les últimes jornades els equips de la demarcació s'han posat les piles en la lluita per evitar el descens, però cap s'ha posat al nivell del Farners, que ahir va fer un pas més cap a la permanència superant per la mínima l'Escala en un partit de màxima intensitat dels dos equips, que es va decidir amb un gol de Güell en una jugada d'estratègia. En la primera part hi va haver molt poc futbol. Els nervis i la tensió dels dos equips es van traduir en molta precipitació i imprecisions amb la pilota als peus. A més, el vent també va fer acte de presència i va complicar encara més el joc. L'ocasió més clara la va tenir Sergio Álvarez, que després d'un primer quart d'hora de lleuger domini escalenc, va respondre amb un xut que va sortir fregant el pal. En la segona meitat, el Farners es va trobar amb un gol només de començar. Güell va rematar un córner amb el cap des del punt de penal, i va situar l'1-0 al marcador que acabaria sent definitiu. Tot i el gol, el guió del partit no va canviar; al contrari. Els dos equips van jugar amb més intensitat i duresa, i es van carregar de targetes. La lluita es va traduir en falta d'ocasions i l'Escala, que va jugar més amb el cor que amb el cap, només va disposar d'un xut de Pepu Soler que va sortir fregant el travesser per buscar un empat que no va arribar.

FARNERS1
L'ESCALA0

FARNERS: Bartrina, Pitu Riart, Criado, Marc Vilà (Luca, 89'), Riki Solà (Nierga, 70'), Carlos Salva, Sergio Álvarez, Toumani, Moha (Toni Rossell, 60'), Àlex Font i Güell. L'ESCALA: Carles, Pau Ribas, Lluís Ferrer, Ricard Ferrer, Ramírez (Lionel, 28'), Molinas (Teixidor, 67'), Nil Pàmies, Negre (Agustí García, 60'), Pepu Soler (Salam, 88'), Serra i Pep (Gasull, 60'). GOLS: 1-0 (48') Güell. ÀRBITRE: Marcelino Gracia. T.G.: als locals Criado, Vilà, Font, Rossell, Álvarez, Riart; i als visitants Ribas, R. Ferrer, L. Ferrer, Lionel i Serra. T.V.: directa al local Güell (93'). PÚBLIC: Uns 200 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)