Girona

“Hem fet un gran gol i hem sabut patir”

Pablo Machín Entrenador del Girona

El Girona prioritzava més que mai els tres punts, després d'alguns partits lamentant no haver tingut prou efectivitat davant de porteria, i ahir se'n va sortir contra un rival que el va fer patir de valent. “Són tres grans punts, perquè els hem fet contra el que crec que és el millor equip que ha passat per Montilivi, el que ens ha posat més dificultats. Ells han tingut més domini, bones arribades, però l'efectivitat mana. I segurament ells han tingut avui les sensacions que coneixíem nosaltres altres vegades”, va explicar Pablo Machín. “Marcar primer té molt de valor i, com passa sovint en aquesta categoria, avui ha estat fonamental. I nosaltres hem fet un gran gol, que potser només per això ja paga la pena venir, a part de tot l'esforç i el treball. El gol ens ho ha facilitat tot, i hem sabut patir. Hem sabut mantenir el resultat, que ja era hora de fer tres punts a casa.”

L'entrenador del Girona va reconèixer que l'Alavés els havia generat problemes. “La victòria és de molt mèrit perquè el rival ens ho ha posat molt difícil. Amb el gol, nosaltres hem pogut fer més d'Alavés, ajuntar-nos i sortir al contraatac, per mantenir el resultat.” Una de les decisions de Machín va ser rellevar Javi Álamo per Pablo Maffeo: “Amb el resultat a favor, estaven exigint bastant Javi, i no teníem necessitat d'atacar tant. Hem estat més conservadors. I sense Coris [no es va veure amb cor d'entrar a la convocatòria per uns problemes a la cuixa], l'alternativa era Pablo, que va creixent de mica en mica i ens pot anar aportant coses”, va explicar el tècnic.

Amb la victòria que tant buscava el Girona a Montilivi, després d'haver-hi empatat quatre dels cinc anteriors duels –“el més normal hauria estat guanyar-ne algun altre, perquè fèiem bé la feina i generàvem prou perill per tirar els partits endavant”–, l'equip va confirmar les expectatives de lluitar per accedir al play-off d'ascens. Preguntat per si feia comptes, Machín va dir: “Comptem tres punts més, els que hem fet. I ja estic pensant que, tot i que els jugadors mereixen un petit descans, s'ha de tornar a entrenar. Això serà molt llarg i necessitarem la millor condició física. Un cop la permanència virtual està pràcticament assegurada, anem al 110%”.

AMB PATIMENT

“L'Alavés és el que ens ha posat més dificultats, amb domini i ocasions. L'efectivitat mana”

AMB EL GOL

“Hem pogut fer més d'Alavés, ajuntar-nos i sortir al contraatac per mantenir l'1-0”

FAN COMPTES?

“Comptem tres punts més. Amb la salvació virtual, anem al 110%. Això serà llarg”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)