Girona

El retorn virtuós

Clau. Pere Pons reapareix com si no hagués frenat mai i s'inventa una jugada magistral que acaba en l'únic gol

“És seu, és seu.” Dejan Lekic acabava de marcar el gol i no parava d'assenyalar Pere Pons. El migcampista va celebrar la seva reaparició amb una jugada espectacular dins l'àrea rival. Va retratar Laguardia amb una retallada cap a dins, es va aproximar cap al porter Pacheco i, quan tothom esperava el xut, va amagar i va fer una assistència d'or cap al serbi. L'acció va decidir el partit, que Pere Pons va completar amb tota normalitat, recuperant pilotes a camp contrari en el temps afegit. Com si no li hagués passat mai res. Com si no s'hagués estat una setmana seguida a l'hospital. Com si no s'hagués perdut els cinc anteriors partits de lliga.

“Em pensava que faria el seu primer gol”, relatava després Machín. “Fa temps que li dic que esperem celebrar-ne algun de seu. Va creixent cada dia més, ja tenim automatismes perquè es despengi perquè té una conducció molt ràpida, però a aquestes zones ha de xutar. Avui no m'ha fet cas, gràcies a déu, i Lekic ha definit bé”, va comentar el tècnic. Pere Pons va acabar “molt satisfet” d'haver tornat a competir. “Cap al final he notat més el cansament, però m'he trobat molt bé físicament, sobretot en la primera part.” El de Sant Martí Vell va donar molt de valor als tres punts contra “un clar candidat a pujar”. “Hem demostrat que podem guanyar a qualsevol, i més a Montilivi. Hem sabut patir i competir.”

Amb Granell i Lekic

Poc acostumat a fer canvis, Pablo Machín en va fer tres respecte a l'alineació inicial de Lugo. A més del retorn de Pere Pons, en detriment de Rubén Alcaraz –va substituir Borja García en la segona meitat–, Machín també va preferir Àlex Granell en comptes d'Eloi Amagat. I al davant, Mata va cedir el lloc en l'onze inicial a Lekic, l'autor del gol.

REACCIONS

Té una conducció molt ràpida i es despenja, i fa temps que li dic que ha de xutar. No m'ha fet cas, gràcies a déu
Pablo Machín
Estic molt content de tenir la sensació de competir. Al final estava una mica ofegat, però crec que és normal. M'he trobat bé
Quan he entrat a l'àrea volia xutar, però he vist Lekic que entrava sol i l'hi he donat. Crec que ha estat més fàcil
Pere Pons
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)