Girona

Marcelo Djalo se'n va sense haver debutat

Marxa. El central, que va arribar a l'estiu a Montilivi, jugarà fins a final de temporada a l'UCAM Múrcia, segon del grup quart de segona B

Com Chidiebere Nwakali, Marcelo Djalo deixa el Girona sense haver arribat ni a debutar en competició oficial. El central barceloní, que va arribar a l'estiu a Montilivi després de jugar amb el filial del Múrcia a segona B, torna a la mateixa categoria i a la mateixa zona, però en un altre equip. L'UCAM Múrcia, que lluita per pujar a segona A –és segon del grup quart, a un punt del líder, el Múrcia–, volia un central per cobrir la baixa de llarga durada de Dani Pérez, i ha acabat convencent Marcelo, que tenia al davant no només els tres centrals habituals amb Machín (Kiko Olivas, Alcalá i Lejeune), sinó també Richy i Carles Mas. Marcelo Djalo, que ahir encara va veure el partit a Montilivi, va arribar a Girona com a cedit pel Juventus, fet que havia provocat un punt d'incertesa, ja resolta, sobre la possibilitat de marxar ara a l'UCAM.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)