Girona

“Anem de menys a més, hem trobat la regularitat i estem forts mentalment”

Quique Cárcel. El director esportiu del Girona creu que l'equip arriba al moment decisiu de la lliga en un estat de forma ideal

El director esportiu del Girona sempre ha confiat en el potencial de la plantilla, però al gener la resignació s'imposava a qualsevol lectura més optimista. “La nostra lluita és a baix”, reconeixia Quique Cárcel. Tres mesos després, l'escenari s'ha capgirat com una mitja per la reacció de l'equip, certificada dissabte amb el triomf per 1-0 contra l'Alavés. Que el sisè classificat continuï a tres punts gairebé és anecdòtic perquè la retallada que realment és significativa són els quatre punts que separen el Girona del tercer classificat després del 0-0 entre el Nàstic i l'Oviedo.

“És bo que ens ajuntem amb el tercer i el quart”, va admetre Cárcel. “El més important és la línia en què estem. La regularitat és allò que ens portarà o no al play-off, i fa moltes jornades que estem en una bona dinàmica de resultats que ens dóna cada vegada més confiança.”

De menys a més

Quique Cárcel considera que tot encara està molt obert, malgrat que hi ha equips que comencen a despenjar-se de la zona noble, que de mica en mica anirà fent la selecció definitiva. “Els partits de casa són molt importants. I resoldre enfrontaments de la dificultat d'aquest contra l'Alavés ens reafirma. Sabem que a fora sumarem perquè sempre som competitius.” El director esportiu va apuntar que l'aspecte anímic pot ser determinant i que, en aquest aspecte, l'equip li dóna molt bones vibracions. “Els equips que venim des de darrere, de menys a més, sempre som perillosos. Hi ha rivals que s'han passat tot l'any a dalt i cada cop tenen més pressió i els costa més aguantar aquests llocs. Estic convençut que, mentalment, el Girona ara és més fort que molts altres equips.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)